Stiri mondene

Celine Dion, primul mesaj după ce și-a îngrijorat fanii cu problemele sale de sănătate: „Trebuie să am mai multă răbdare și să urmez regimul medicilor””

Celine Dion, prrimul mesaj după ce și-a îngrijorat fanii cu problemele sale de sănătate
Celine Dion [Sursa foto: Facebook]
După câteva luni de absență în spațiu public, Celine Dion a transmis primul său mesaj pe rețelele sociale. Uite ce a transmis artista!

În urmă cu ceva timp, Celine Dion și-a anulat turneul său muzical, însă la vremea respectivă artista nu a oferit prea multe explicații. După o perioadă de absență, cântăreața a revenit în atenția fanilor săi cu un mesaj extrem de emoționant. Mai mult, echipa artistei a postat pe contul său oficial de Instagram și un video de la filmările unuia dintre cele mai importante videoclipuri din cariera sa. 

Celine Dion, primul mesaj după ce și-a îngrijorat fanii cu problemele sale de sănătate
Celine Dion[Sursa foto: Facebook]

„Un alt clip din culise! Aruncă o privire la realizarea videoclipului oficial pentru #ANewDayHasCome. 20 de ani mai târziu, semnificația acestui cântec încă rezonează la fel de puternic ca întotdeauna! – Echipa Celine”, a fost mesajul pe care l-a transmis echipa vedetei pe Instagram.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Céline Dion (@celinedion)

Mesajul transmis de echipa vedetei vine în momentul în care fanii săi erau îngrijorați de starea sa de sănătate. Deși își dorea să se reîntoarcă pe scenă, în această perioadă este mai importantă sănătatea sa.

Citeste si: Anunțul momentului! Concertul Celine Dion din România, amânat pentru 2023

„Chiar speram că voi fi bine să mă întorc pe scenă acum, dar presupun că trebuie să am mai multă răbdare și să urmez regimul pe care mi-l prescriu medicii. Există foarte multă organizare și pregătire în spectacolele noastre, așa că trebuie să luăm astăzi decizii care vor afecta planurile peste două luni. Voi fi foarte bucuroasă că îmi voi recăpăta sănătatea deplină, dar și că noi toți vom reuși să trecem peste această pandemie și abia aștept să mă întorc din nou pe scenă. Am fost foarte impresionată de toate încurajările pe care toată lumea mi le-a trimis pe rețelele de socializare. Vă simt dragostea și sprijinul și înseamnă enorm pentru mine”,  a transmis Celine Dion.

Celine Dion, primul mesaj după ce și-a îngrijorat fanii cu problemele sale de sănătate
Celine Dion[Sursa foto: Facebook]

De ce boală suferă Celine Dion

Un apropiat al artistei a dezvăluit câteva dintre simptomele bolii asunse de care suferă Celine Dion.

Citeste si: Celine Dion, de nerecunoscut. Celebra cântăreaţă suferă de o boală cumplită. Imagini uluitoare cu artista

Nu poate merge. Suferă de dureri ale gambelor și ale picioarelor care o paralizează. Este foarte slăbită și a slăbit mult. O boală care ar putea necesita o convalescență îndelungată, dacă lucrurile nu se îmbunătățesc. Ar putea fi necesar să se oprească pentru câteva luni, sau chiar un an. Pentru că simptomele sale sunt mai îngrijorătoare decât era prevăzut „, a declarat recent unul din membrii familiei artistei, pentru revista „Here”.