Stiri

Anunțul momentului! Concertul Celine Dion din România, amânat pentru 2023

Concertul Celine Dion de la Bucureşti se amână pentru 2023
Celine Dion [Sursa foto: Instagram]
Din cauza pandemiei și a restricțiilor, artista Celine Dion a fost nevoită să reprogrameze turneul „Courage World Tour”. Ce se va întâmpla cu biletele?

Celine Dion a anunțat că turneul „Courage World Tour” a fost amânat din nou din cauza pandemiei de coronavirus. Evenimentul va avea loc pe 11 iunie 2023, iar biletele achiziționate își păstrează valabilitatea. Inițial, concertul susținut de artista Celine Dion trebuia să aibă loc la 29 iulie 2020, la Arena Națională din București. Ulterior, a fost amânat cu un an, pentru 25 iulie 2021. Din pricina pandemiei, concertul a fost reprogramat pentru 2023. 

Concertul Celine Dion de la Bucureşti se amână pentru 2023
Celine Dion[Sursa foto: Instagram]

Eram foarte nerăbdătoare să va întâlnesc pe toți în Europa în această vară, dar, din păcate, din cauza situației mondiale, lucrurile s-au tot amânat. Suntem foarte bucuroși pentru spectacolele pe care le vom putea ține în 2023 și de abia aștept să va văd în sfârșit! , a declarat Celine Dion.

Organizatorul spectacolului, Laura Coroianu: „Aceasta nu a fost decizia pe care speram să o luăm”

În continuare, participanții la concertul artistei beneficiează de toate drepturile conferite de biletul de access achiziționat și se supun regulamentului organizatorului.

Concertul Celine Dion de la Bucureşti se amână pentru 2023
Celine Dion[Sursa foto: Instagram]

„Ne pare extrem de rău că suntem nevoiți să reprogramăm concertul Celine Dion din nou, dar suntem foarte bucuroși că Bucureștiul se numără printre orașele care vor putea în continuare să găzduiască spectacolul. Evident, aceasta nu a fost decizia pe care speram să o luăm, dar respectând măsurile guvernamentale în vigoare – și în timpuri de o asemenea incertitudine fără precedent – aceasta este acum singura noastră opțiune viabilă, pe care am fost nevoiți să o acceptăm cu durere în suflet.

Dorim să ne arătăm aprecierea față de fanii Celine Dion pentru răbdarea lor și să îi recompensăm cu o tombolă unică, cu multe premii, în speranța că vom mai alina așteptarea. Așa cum vă puteți imagina, amânarea concertului este la fel de neplăcută pentru noi precum este și pentru fani și în această lumină, rugăm publicul să ne acorde o mică perioadă de timp pentru a pune la punct detaliile tombolei, situația voucherelor și a altor aspecte pe care le implică această a doua reprogramare. Va mulțumim enorm pentru înțelegere, revenim cu detalii în cel mai scurt timp posibil. - a declarat Laura Coroianu, director Emagic, organizatorul spectacolului de la București.