Stiri

Motivul pentru care Céline Dion și-a anulat turneul din America de Nord: „Trebuie să luăm astăzi decizii care vor afecta planurile”

Motivul pentru care Céline Dion și-a anulat turneul din America de Nord
Motivul pentru care Céline Dion și-a anulat turneul din America de Nord [Sursa foto: Instagram]
Céline Dion le-a dezvăluit fanilor motivul pentru care și-a anulat turneul din America de Nord. Uite despre ce este vorba!

Céline Dion, artista renumită pentru celebra melodie din „Titanic”, le-a dezvăluit fanilor din mediul online adevăratul motiv pentru care și-a anulat turneul din America de Nord. Conform spuselor sale, cântăreața se confruntă cu probleme de sănătate încă din toamna anului trecut. Céline Dion are spasme musculare persistente și severe care o împiedică să susțină un concert. Pentru că sănătatea este mult mai importantă, artista a preferat să anuleze turneul. În aceste momente, cântăreața este sub atenta supraveghere a medicilor.

 

Motivul pentru care Céline Dion și-a anulat turneul din America de Nord
Motivul pentru care Céline Dion și-a anulat turneul din America de Nord[Sursa foto: Instagram]

„Chiar speram că voi fi bine să mă întorc pe scenă acum, dar presupun că trebuie să am mai multă răbdare și să urmez regimul pe care mi-l prescriu medicii. Există foarte multă organizare și pregătire în spectacolele noastre, așa că trebuie să luăm astăzi decizii care vor afecta planurile peste două luni. Voi fi foarte bucuroasă că îmi voi recăpăta sănătatea deplină, dar și că noi toți vom reuși să trecem peste această pandemie și abia aștept să mă întorc din nou pe scenă. Am fost foarte impresionată de toate încurajările pe care toată lumea mi le-a trimis pe rețelele de socializare. Vă simt dragostea și sprijinul și înseamnă enorm pentru mine”, a spus Céline Dion.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Céline Dion (@celinedion)

Concertul din București al artistei, reprogramat pentru data de 11 iunie 2023

Spectacolele care au rămas din turneul „Courage” urmau să aibă loc între 9 martie și 12 aprilie 2022. De asemenea, concertul din București al artistei a fost reprogramat pentru data de 11 iunie 2023.

Citeste si: Celine Dion, de nerecunoscut. Celebra cântăreaţă suferă de o boală cumplită. Imagini uluitoare cu artista

Celine Dion susţinuse primele 52 de concerte ale turneului înainte de începerea pandemiei în martie 2020. În ceea ce privesc spectacolele din etapa europeană a turneului „Courage”, acestea rămân însă programate.