Stiri

Celine Dion, de nerecunoscut. Celebra cântăreaţă suferă de o boală cumplită. Imagini uluitoare cu artista

Celine Dion, de nerecunoscut. Celebra cântăreaţă suferă de o boală cumplită
[Sursa foto: Facebook ]
Celine Dion suferă de o boală rară şi a ajuns doar o umbră, care cântăreşte doar 40 de kilogrme. Artista și-a anulat toate concertele din următoarea perioadă

Fanii lui Celine Dion sunt din ce în ce mai îngrijoraţi, pentru că artista lor preferată este de nerecunoscut acum. Cântăreaţa canadiană a slăbit extrem de mult şi a ajuns la o greutate de sub 40 de kilograme. În plus, şi-a anulat toate concertele din următoarele trei luni, semn că starea ei de sănătate nu este deloc bună.

Boala gravă de care suferă Celine Dion

Celine Dion a impresionat întotdeauna datorită trupului el zvelt, însă cântăreaţa a ajuns să arate din ce în ce mai rău în ultimul timp.  Fanii s-au întrebat dacă nu cumva artista suferă de vreo afecţiune, iar teoria a fost confirmată, din păcate. Celine Dion suferă de o boală ereditară gravă şi rară, numită degenerescenţă musculară. Această afecţiune este caracterizată prin deteriorarea progresivă a muşchilor.

Celine Dion, de nerecunoscut. Celebra cântăreaţă suferă de o boală cumplită

Din cauza acestei boli crunte, artista are crize groaznice de durere, iar muşchii i se contractă puternic, în timp ce membrele i se înţepenesc. Revista Public a scris că Celine Dion nici nu se mai poate ridica din pat, din cauza durerilor crunte. Cântăreaţa, cu milioane de fani în toată lumea, şi-a anulat absolut toate concertele pe care trebuia să le susţină în următoarele luni. "Echipa mea şi cu mine am lucrat la acest nou spectacol timp de opt luni, iar faptul că nu voi putea avea premiera în noiembrie mă întristează mai mult decât o pot spune", a

declarat Celine Dion, după ce şi-a anulat concertul pe care trebuia să îl susţină în Las Vegas.

Celine Dion, de nerecunoscut. Celebra cântăreaţă suferă de o boală cumplită

 Din păcate, şansele ca Celine Dion să mai concerteze vreodată sunt foarte mici, deşi a anunţat că cel mai probabil din luna martie a anului viitor va urca din nou pe scenă, reluându-şi turneul mondial. La degenerescenţa musculară, muşchii se atrofiază şi își pierd volumul și forța. Persoanele afectate nu se mai pot deplasa. Cântăreţa are programat un concert şi în România, în anul 2023.