Stiri mondene

Celine Dion, pe afişul unui film romantic "Love again": „Ne vedem la cinema”. Când va ajunge în cinematografe

Celine Dion, pe afişul unui film romantic
Celine Dion, pe afişul unui film romantic [Sursa foto: Instagram]
Celine Dion va juca într-un film romantic. Anunțul făcut de artistă în mediul online.

Céline Dion, artista renumită pentru celebra melodie din „Titanic”, le-a dezvăluit fanilor din mediul online că va juca în comedia romantică "Love again", care va ajunge în cinematografe în 2023. 

"Ne vedem la cinema!”  a scris starul din Quebec pe reţelele sociale, precizând că va juca alături de actriţa indiană Priyanka Chopra Jonas şi actorul scoţian Sam Heughan, cunoscut pentru rolul din serialul  "Outlander".

Celine Dion, pe afişul unui film romantic
Celine Dion, pe afişul unui film romantic[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Celine Dion, mesaj emoționant de susținere pentu Ucraina: „Nimeni nu ar trebui să treacă prin acest tip de tragedie”

De asemenea, Céline Dion a mai indicat că va dezvălui noi melodii pentru acestă priducție produsă de Sony, care va fi lansată pe marele ecran din 12 mai. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Céline Dion (@celinedion)

Love again" spune povestea unei tinere care învaţă să facă faţă morţii logodnicului ei 

Filmul regizat de Jim Strouse ("The Incredible Jessica James") spune povestea unei tinere care continuă, după moartea logodnicului ei, să-i trimită mesaje. Se naşte atunci o idilă cu noul deţinător al numărului de telefon, un jurnalist. Céline Dion trebuie să-i scrie portretul.

Celine Dion, pe afişul unui film romantic
Celine Dion, pe afişul unui film romantic[Sursa foto: Instagram]

Concertul din București al artistei, reprogramat pentru data de 11 iunie 2023

Concertul din București al artistei a fost reprogramat pentru data de 11 iunie 2023. Celine Dion susţinuse primele 52 de concerte ale turneului înainte de începerea pandemiei în martie 2020. În ceea ce privesc  spectacolele din etapa europeană a turneului „Courage”, acestea rămân însă programate. 

Celine Dion
Celine Dion[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Celine Dion, primul mesaj după ce și-a îngrijorat fanii cu problemele sale de sănătate: „Trebuie să am mai multă răbdare și să urmez regimul medicilor””

Chiar speram că voi fi bine să mă întorc pe scenă acum, dar presupun că trebuie să am mai multă răbdare și să urmez regimul pe care mi-l prescriu medicii. Există foarte multă organizare și pregătire în spectacolele noastre, așa că trebuie să luăm astăzi decizii care vor afecta planurile peste două luni. Voi fi foarte bucuroasă că îmi voi recăpăta sănătatea deplină, dar și că noi toți vom reuși să trecem peste această pandemie și abia aștept să mă întorc din nou pe scenă.  Am fost foarte impresionată de toate încurajările pe care toată lumea mi le-a trimis pe rețelele de socializare. Vă simt dragostea și sprijinul și înseamnă enorm pentru mine”, a spus Celine Dion.

Citește continuarea aici