Stiri mondene

Celine Dion, mesaj emoționant de susținere pentu Ucraina: „Nimeni nu ar trebui să treacă prin acest tip de tragedie”

Celine Dion, mesaj  emoționant de susținere pentu Ucraina
Celine Dion [Sursa foto: Facebook]
Celine Dion a vorbit despre situația îngrijorătoare din Ucraina. Mesajul emoționant transmis de artistă!

Celine Dion a reacţionat după ce Ucraina se află sub bombardamentele armatei ruse, iar milioane de oameni s-au transformat în refugiaţi. La fel ca noi toţi, câștigătoarea premiului Grammy este impresionată de curajul poporului ucrainian, care rezistă eroic în faţa tancurilor. Deși se confruntă cu grave probleme de sănătate, artista a ținut să transmită un mesaj emoționant de susținere pentru Ucraina, prin intermediul rețelelor sociale, acolo unde a postat și un clip cu mulți oameni, în special femei cu copii, care plâng, dar și câteva înregistrări cu oameni care își arată susținerea pentru ucraineni.

 

Celine Dion, mesaj  emoționant de susținere pentu Ucraina
Celine Dion[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Motivul pentru care Céline Dion și-a anulat turneul din America de Nord: „Trebuie să luăm astăzi decizii care vor afecta planurile”

„Este atât de oribil ce se întâmplă în Ucraina și în întreaga lume cu situația refugiaților. Au nevoie disperată de ajutorul nostru acum. Alăturați-vă nouă și @glblctzn în timp ce suntem #StandUpforUkraine pentru a-i ajuta pe acești oameni care au fost nevoiți să-și părăsească casele și să lase totul în urmă pentru a merge într-un loc sigur. Nimeni nu ar trebui să treacă prin acest tip de tragedie. – Celine xx…”, a scris Celine Dion.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Céline Dion (@celinedion)

Gestul de susținere pentru ucraineni vine la scurt timp după ce interpreta melodiei „ Because You Loved Me” a mai transmis un alt mesaj legat de situația din Ucraina.

Citeste si: Celine Dion, primul mesaj după ce și-a îngrijorat fanii cu problemele sale de sănătate: „Trebuie să am mai multă răbdare și să urmez regimul medicilor””

„Oameni dragi și curajoși din Ucraina, suntem șocați și întristați, dar cu adevărat inspirați de curajul vostru…Inimile noastre sunt cu voi. Vă trimistem dragoste și rugăciuni pentru pace. Celine xx…”, a precizat Celine Dion.

Celine Dion, mesaj  emoționant de susținere pentu Ucraina
Celine Dion[Sursa foto: Facebook]

Celine Dion împlinește 54 de ani

Astăzi, 30 martie 2022, Celine Dion împlinește 54 de ani. Deși fanii artistei se așteptă să revină pe scenă și să-și reia turneul după problemele de sănătate cu care s-a confruntat, Celine Dion tot nu s-a recuperat. Artista suferă de o afecțiune cumplită. Degenerescența musculară se manifestă prin dificultatea progresivă și absența mișcărilor spontane ale mușchilor, ceea ce duce la incapacitatea de deplasare.