Stiri mondene

Celine Dion împlinește 54 de ani

Celine Dion împlinește 54 de ani
Celine Dion  [Sursa foto: Facebook]
Celine Dion, câștigătoare a premiului Grammy, împlinește frumoasa vârstă de 54 de ani.

Celine Dion este un dintre cele mai apreciate și cunoscute artiste de peste ocean. Câștigătoarea premiului Grammy împlinește astăzi 54 de ani, dar veștile nu sunt bune. Deși fanii artistei se așteptă să revină pe scenă și să-și reia turneul după problemele de sănătate cu care s-a confruntat, Celine Dion tot nu s-a recuperat.

Celine Dion împlinește 54 de ani
Celine Dion[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Dimineața Nebună| Celine Dion și-a cumpărat avion de 42 de milioane de dolari. Cum arată aeronava?!

Celine Dion, grave probleme de sănătate 

Problemele de sănătate au făcut-o pe Celine Dion să-și anuleze toate concertele. Îndrăgita artistă suferă de o afecțiune cumplită. Degenerescența musculară se manifestă prin dificultatea progresivă și absența mișcărilor spontane ale mușchilor, ceea ce duce la incapacitatea de deplasare.

Celine Dion împlinește 54 de ani
Celine Dion [Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Celine Dion, primul mesaj după ce și-a îngrijorat fanii cu problemele sale de sănătate: „Trebuie să am mai multă răbdare și să urmez regimul medicilor””

Speram cu adevărat că voi fi bine, dar presupun că trebuie doar să am mai multă răbdare și să urmez regimul pe care mi-l prescriu medicii. Spectacolele mele necesită multă organizare și pregătire, așa că a trebuit să luăm decizii care vor afecta planurile pe două luni. Abia aștept să îmi revin complet, să depășim cu toții această pandemie, și abia aștept să mă întorc pe scenă  ”, transmitea Celine Dion, în urmă cu câteva săptămâni.

Celine Dion împlinește 54 de ani
Celine Dion [Sursa foto: Facebook]

My Heart Will Go On, cea mai populară piesă a artistei

Piesa care apare în filmul Titanic face parte din cel de-al 18-lea album al artistei numit Let’s Talk About Love. Piesa a devenit bijuteria repertoriului artistei. Cu melodia „My Heart Will Go On”, Celine Dion a câștigat Oscarul pentru cea mai bună melodie originală în cadrul celei de-a 70-a ediție a Academy Awards. Melodia a ajuns repede cea mai vândută piesă din istorie, înregistrând 30 de milioane de copii vândute.