Stiri

Cele mai bune cinci cărți de citit în vacanță

Cele mai bune cinci cărți de citit în vacanță
[Sursa foto: Facebook ]
Vacanţa este ocazia perfectă pentru relaxare, iar un mod excelent de a ne deconecta este lectura. Am selectat cele mai bune cinci cărţi pe care le poţi citi în vacanţă.

 Unii oameni văd vacanţa exclusiv ca pe o distracţie, alte persoane încearcă să se relaxeze şi să se deconecteze, iar lectura este excelentă dacă ai acest obiectiv. De obicei, oamenii care pleacă în vacanţă preferă să includă în bagaj cărţi mai uşoare. Iată recomandarea noastră pentru cele mai bune cinci cărţi pe care să le citeşti în vacanţă!

Cele mai bune cinci cărţi pe care să le citeşti în vacanţă

 „Noduri”, de Domenico Starnone 

Acţiunea acestui roman este construită pe mai multe voci, iar povestea este despre o familie care se destramă, după ce soţul îşi părăseşte soţia şi copiii pentru o altă femeie. Situaţia este prezentată din mai multe perspective, ca şi cum toţi membrii familiei ar fi intervievaţi.

„Less”, de Andrew Sean Greer 

Arthur Less, un bărbat care se apropie de 50 de ani, face o călătorie în jurul lumii pentru a scăpa de problemele existenţiale. Subiectele dezbătute în această carte ne vor face să ne punem multe întrebări şi să ne imaginăm cum va fi trecerea de la viaţa de om activ la greutăţile bătrâneţii sau cum vom reuşi să trecem peste lucrurile la care am visat, dar pe care nu am reuşit să le facem în tinereţe.

Cele mai bune cinci cărți de citit în vacanță

„Confesiunile unei dependente de artă”, de Peggy Guggenheim 

Peggy Guggenheim a fost ocrotitoarea artiştilor în secolul XX, când s-au format nume precum Picasso, Brâncuşi sau Mondrian. O iubitoare de artă, Peggy Guggenheim descoperea noi artişti, îi sponsoriza, le cumpăra lucrările şi îi făcea celebri.

Cele mai bune cinci cărți de citit în vacanță

„Freddie Mercury. O biografie intimă, scrisă de omul care l-a cunoscut cel mai bine”, de Peter Freestone 

Artistul Freddie Mercury este faimos în toată lumea, dar omul nu a fost cunoscut suficient, aşa cum ar fi meritat. În această carte vom afla mai multe despre ceea ce se afla în spatele vieţii de artist a lui Freddie Mercury, în viziunea asistentului său, Peter Freestone.

 "Pacienta tăcută", de Alex Michaelides

Acest thriller psihologic te va ţine cu sufletul la gură şi cu o sete mare de răspunsuri până la finalul cărţii. Descoperă secretele unei femei enigmatice, într-un roman care îşi va menţine interesul viu până la final.