Stiri

Curtea Veche, răspuns ironic pentru Dana Budeanu după ce i-a amenințat că nu mai cumpără cărți de la ei pentru că au o campanie de vaccinare

Curtea Veche, răspuns ironic pentru Dana Budeanu după ce i-a amenințat că nu mai cumpără cărți de la ei pentru că au o campanie de vaccinare
Editura Curtea Veche Publishing împreună cu rețeaua Diverta au anunțat că oferă o carte gratis celor care în perioada 11-16 mai se vaccinează.

Campania de vaccinare este în plină derulare și din ce în ce mai mulți operatori economici vin în sprijinul campaniei. Astfel, editura Curtea Veche Publishing alături de rețeaua Diverta au anunțat că oferă o carte gratis celor care se vaccinează și prezintă dovada. 

Dana Budeanu a văzut acțiunea lor și nu au scăpat de „gura” ei. Într-o postare pe rețelele sociale, Curtea Veche a anunțat că regreta placarea Danei și a cititorilor care pleacă odată cu ea.

Postarea a fost una ironică, în stilul Danei Budeanu, urmată de o serie de fotografii inspirate tot din postările Danei Budeanu. 

Despre acest subiect au vorbit și matinalii Țibulcă și Orlando în emisiunea „Scularea!” de astăzi. 

Mesajul editurii Curtea Veche pentru Dana Budeanu

„Ne pare rău că am pierdut un cititor. De fiecare dată când unul dintre voi pleacă din comunitate, o luăm foarte în serios. @danajustlove (și oricare alt membru care pleacă cu ea), o să ne lipsiți”, se arată în postarea editurii, care are și un mesaj „pentru ăștia care rămân”: „Nu uitați, fătălăilor și amețitelor, că persoanele vaccinate între 7-16 cu prima doză pot merge în orice magazin @divertaro din București să-și aleagă o carte mocangeală. Avem 3 categorii de cărți: ficțiune, non-ficțiune și cărți pentru copii. Puteți alege categoriile, nu și cărțile. Campania se desfășoară de mâine (marți, 11 mai), până duminică, 16 mai. Nu mai puteți veni la mocangeli după”, a scris editura pe rețelele sociale. 

Postarea a strâns peste 21.000 de like-uri până la ora publicării acestei știri. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Curtea Veche Publishing (@curteavechepublishing)