Stiri

Cele mai așteptate filme din 2022. Vezi trailerele. VIDEO

Cele mai așteptate filme din 2022. Vezi trailerele. VIDEO
[Sursa foto: Facebook ]
2022 se anunţă un an foarte bun pentru filme. Iată care sunt cele mai aşteptate producţii!

 Producătorii de filme de la Hollywood au pregătit o mulţime de surprize pentru anul viitor. În 2022, vor fi lansate producţii de sute de milioane de euro, aşteptate cu nerăbdare de fani.

Cele mai aşteptate filme din 2022

 The Batman

Robert Pattinson este noul Batman. Actorul britanic de 35 de ani va interpreta rolul lui Bruce Wayne, în filmul care va avea premiera pe 4 martie 2022.

Filmul este regizat de Matt Reeves şi îi mai are în distribuţie pe Zoë Kravitz, Paul Dano, Jeffrey Wright, John Turturro, Peter Sarsgaard, Barry Keoghan, Jayme Lawson, Andy Serkis şi Colin Farrell. 

 Death on the Nile

Filmul este regizat de Michael Green şi este bazat pe romanul cu acelaşi nume al Agathei Christie. Aceasta este o continuare a filmului Murder on the Orient Express şi îi va avea în distribuţie pe Kenneth Branagh şi pe Tom Bateman, care au jucat şi în primul film, dar şi pe Annette Bening, Russell Brand, Ali Fazal, Dawn French, Gal Gadot, Armie Hammer, Rose Leslie, Emma Mackey, Sophie Okonedo, Jennifer Saunders şi Letitia Wright. Lansarea este programată pe 11 februarie 2022.

 John Wick 4

Al patrulea film din seria John Wick, cu Keanu Reeves în rolul principal, este programat să apară pe 27 mai 2022. Se anunţă film exploziv, plin de efecte speciale. Filmările au avut loc la New York, Berlin, Paris, dar şi în Japonia. 

 Thor: Love and Thunder 

Filmul cu numărul 29 din universul Marvel în are în centrul acţiunii pe Thor, interpretat de Chris Hemsworth. Producţia ar urma să fie lansată pe 6 mai 2022. 

Cele mai așteptate filme din 2022. Vezi trailerele. VIDEO

 Avatar 2

La 13 ani de la lansarea primului film Avatar, ne pregătim pentru lansarea Avatar 2. Sam Worthington, Zoe Saldana, Stephen Lang, Giovanni Ribisi, Joel David Moore, Dileep Rao, CCH Pounder şi Matt Gerald vor apărea şi în noul film, în timp ce Kate Winslet, Cliff Curtis, Edie Falco, Brendan Cowell, Michelle Yeoh, Jemaine Clement, Oona Chaplin, Vin Diesel şi CJ Jones se vor alătura proiectului. Filmul va avea premiera pe 16 decembrie 2022.

Cele mai așteptate filme din 2022. Vezi trailerele. VIDEO