Stiri

Abonamentele Netflix se scumpesc. Care sunt noile tarife și de când intră în vigoare?!

Abonamentele Netflix se scumpesc
Abonamentele Netflix se scumpesc [Sursa foto: Pinterest]
Netflix își va scumpi toate abonamentele din februarie. Care vor fi noile tarife.

Netflix a fost luat cu asalt în pandemie de cei mai mulți dintre noi, iar asta s-a văzut în cifre. Așa se face că din luna februarie utilizatorii serviciului de streaming vor plăti servicii mai mari pentru a viziona filmele și serialele favorite.

Netflix a anunțat că își va scumpi abonamentele și milioane de ultilizatori din toată lumea vor plăti cu aproximativ 26,5 euro mai mult pe un an.

Citeste si: Filme Netflix ianuarie 2021. Ce filme şi seriale noi poţi urmări luna aceasta pe Netflix

Abonamentul standard va crește de la 9,95 euro la 11.06 euro și poți vedea pe două dispozitive în același timp, cu rezoluție 1080p, scrie The Sun.

De asemenea, abonamentul premium va suferi și el o creștere a prețului de la 13.27

euro la 15.48 euro, arată sursa citată. Vestea bună este că pentru abonamentul simplu, cel care îți permite să te conectezi pe un singur dispozitiv va costa tot suma de 6,63 euro.

Abonamentele Netflix se scumpesc
Abonamentele Netflix se scumpesc[Sursa foto: Pinterest]

Potrivit reprezentanților Netflix citați în publicația „The Sun”, noile tarife vor fi operate din data de 4 ianuarie 2021, urmând ca valoarea să se vadă în facturile din luna februarie.

Abonații care nu sunt de acord cu noile tarife impuse de Netflix pot oricând să anuleze abonamentul.

De ce Netflix nu mai acordă o lună de abonament gratis utilizatorilor noi

Netflix a anunțat în urmă cu câteva luni că nu va mai oferi o lună gratis de abonament utilizatorilor noi din Statele Unite, în încercarea de a găsi noi metode pentru a-i face pe oameni să se aboneze.

„Abonamentele de testare gratuite nu mai sunt disponibile, dar vă puteți abona și puteți profita de tot ce are Netflix de oferit. Aveți libertatea de a vă schimba planul și a renunța oricând vă hotărâți că Netflix nu e pentru dumneavoastră”,  se menționează într-un comunicat emis de platformă