Stiri

Ce sumă vor primi actrițele din „Totul despre sex” pentru că au acceptat filmările noului serial

Totul despre sex
Vestea că va apărea o nouă serie a serialului care a creat isterie în lume i-a pus pe jar pe fani.

Din producție vor face parte Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon şi Kristin Davis, însă din distribuție va dispărea actrița Kim Cattrall. Actrița a refuzat să mai facă parte din noua producție pentru că de-a lungul timpului s-a arătat nemulțumită că s-a pus accent pe povestea dintre Carrrie Bradshow și Mr. Big, în timp ce celelalte trei personaje erau trecute în plan secund.

Totul despre sex

La scurt timp după ce a declarat că nu va mai interpreta rolul Samanthei Jones, Kim a spus despre colegele sale că nu au fost niciodată prietene.

Citeste si: „Sex and the City” se întoarce! Un nou sezon este în pregătire, însă una dintre actrițe va lipsi din producție

Totul despre sex

„Nu am fost niciodată prietene. Am fost colege și, într-un fel, așa e sănătos să fie”, după care a menționat că Sarah Jessica Parker, pe care catalogat-o drept o „persoană crudă”, ar fi putut fi „mai prietenoasă” cu ea.

„Sex and the city” va continua fără Samantha care ar fi făcut bani grei în urma acestei producții 

Așa se face că fanii vor vedea o continuare a serialului, însă va fi prezentată doar aventura celor trei personaje ajunse la vârsta de 50 de ani. Filmările mini-seriei vor începe în primăvară la New York, iar actrițele din rolul principal vor câștiga cel puțin un milion de dolari pe fiecare episod, potrivit mai multor surse, citat de Adevărul.

Totul despre sex

În ultimii ani a devenit obişnuit ca starurile să primească astfel de salarii pentru rolurile în televiziune. Actori precum Nicole Kidman, Jeff Bridges, Sir Patrick Stewart, Reese Witherspoon şi Kerry Washington se numără între cei care fost remuneraţi cu milioane de dolari pentru rolurile interpretate în show-uri ale unor platforme ca Netflix şi Hulu.