Stiri

„Sex and the City” se întoarce! Un nou sezon este în pregătire, însă una dintre actrițe va lipsi din producție

Sex and the City
Sex and the City [Sursa foto: Captură YouTube]
„Sex and the City”, o nouă versiune a celebrului serial va fi lansată pe HBO Max

Fanii celebrului serial care a făcut istorie vor avea ocazia să le vadă pe protagoniste în acțiune. Sex and the City de întoarce, iar zvonul a fost confirmat inclusiv de Sarah Jessica Parker. Celebrul serial care s-a terminat în 2004 va fi continuat acum de o mini-serie care va conține zece episoade de câte jumătate de oră. Proiectul, care va fi difuzat de HBO Max, le va avea în centru pe Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon și Kristin Davis, însă Kim Cattrall, interpreta personajului Samantha Jones nu va face parte din peliculă.

 

Citeste si: Filme Netflix ianuarie 2021. Ce filme şi seriale noi poţi urmări luna aceasta pe Netflix

Sex and the City
Sex and the City[Sursa foto: Captură YouTube]

„Și uite așa... povestea continuă. Totul despre sex, următorul capitol”, anunță Sarah Jessica Parker.

Totul despre sex se întoarce pe ecrane. Când încep filmările?!

Cele trei actrițe care au devenit iconice pentru felul în care le-au interpretat pe Carrie, Miranda și Charlotte vor fi și producătoare executive ale proiectului, alături de Michael Patrick King.

Noua serie se va numi And Just Like That și au apărut deja și câteva imagini din New York, alături de câteva cuvinte scrise pe un laptop, însoțite de vocea lui Sarah Jessica Parker.

Citeste si: Succes în pași de dans! Cine este actrița celebră care a descoperit în dans aliatul pentru îndeplinirea visurilor

Noul proiect le va suprinde pe cele tei protagoniste în jurul vârstei de 50 de ani, însă cu aceleași discuții despr dragoste și relații.

Sex and the City
Sex and the City[Sursa foto: Captură YouTube]

Data lansării nu a fost specificată, însă primele scene urmează să fie filmate la sfârşitul primăverii la New York.

Serialul original „Sex and the City”, creat de Darren Star, se bazează pe cartea omonimă a lui Candace Bushnell publicată în 1997. Primul episod a fost lansat în 1998 şi au urmat şase sezoane.

Serialul a generat şi două filme, produse în 2008 şi 2010, şi un prequel, difuzat în 2013 timp de două sezoane.