Stiri mondene

Ce spune presupusa „iubită” a lui Dinu Maxer despre relația dintre ei: "Ne înțelegem foarte bine. O să ne vedeți destul de des împreună". Cine e femeia care apare mereu alături de artist

Ce spune presupusa „iubită” a lui Dinu Maxer despre relația dintre ei
Dinu Maxer și Magdalena Chihaia
Magdalena Chihaia, presupusa "iubită" a lui Dinu Maxer, a oferit primele declarații despre relația dintre ei. Cum s-au cunoscut cei doi?

După 18 ani de relație, cei doi au divorțat la notar. La scurt timp după ce au făcut publică separarea, Dinu Maxer s-a afișat alaturi de o focoasă brunetă, însă relația dintre cei doi s-a terminat destul de repede. Se pare că focoasa brunetă, neobișnuită fiind cu viață mondenă, "s-a speriat" de presiunea mediatică și de faptul că a ținut zile la rând prima pagină a ziarelor. 

„Vreau să spun că acest val mediatic care m-a copleșit, informații eronate, comentarii răutăcioase, în care am fost acuzată că i-am fost amantă, m-au făcut să iau această decizie.

Am decis că nu pot să îmi asum această lume în care ești expus mereu, iar în urmă cu două zile am luat hotărârea să nu ne mai continuăm întâlnirile. Vreau să specific că eu pe Dinu l-am cunoscut că fiind un bărbat singur, deja anunțase public divorțul, ne-am cunoscut într-un grup de prieteni comuni”, a declarat Ada, pentru  Spynews.

Adevărul despre relația dintre Dinu Maxer și Magdalena Chihaia

La scurt timp, a început să se speculează că artistul iubește din nou și cea care i-ar fi furat inima este chiar o fostă concurentă de la iUmor, Magdalena Chihaia. Deși nu este împreună cu Dinu Maxer, Magdalena, cunoscută ca actriță și dansatoare de profesie, recunoaște că au o relație strânsă de prietenie. Cei doi sunt parteneri atunci când vine vorba de diferite planuri profesionale, însă „colaborarea” lor s-ar încheia în acel punct.

Adevărul despre relația dintre Dinu Maxer și Magdalena Chihaia
 Magdalena Chihaia

Citește și: Dinu Maxer, despre relația sa cu Nicoleta Luciu. Artistul critică dur primul pictorial al fostei sale iubite, din Playboy: "Nu mi-a plăcut deloc. A fost varză."

  „Nu, nu sunt împreună cu Dinu! Suntem prieteni și ne înțelegem perfect. Dacă am fi fost ați fi știut. Da, am trecut printr-un divorț, în urmă cu mai mulți ani, iar acum sunt pregătită sufletește și mental să îmi refac viața personală. Adică,

nu mă mai gândesc neapărat la căsătorie, am trecut pe acolo și știu cum este. Însă cred că persoana potrivita pentru mine, acel bărbat puternic care să-mi respecte profesia o să apară cât de curând”.

De asemenea, vedeta susține că nu este pentru prima dată când se află în compania lui Dinu Maxer. Au participat la diferite emisiuni împreună, sunt prieteni și se înțeleg de minune.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🅜🅐🅖🅓🅐🅛🅔🅝🅐 ​ 🅒🅗🅘🅗🅐🅘🅐 (@magdalena.chihaia)

Citește și: Dinu Maxer, despre cel mai traumatizant moment din viața sa: "Nu știm nici până acum cine e făptașul". Drama care l-a marcat profund pe artist

„Înainte de toate mă surprinde faptul că se scrie acum despre acest lucru având în vedere că eu și Dinu am făcut postări împreună încă de când am lansat melodia „S-a furat mireasa”. Am fost la emisiuni împreună și nu avem de ce să ne ferim. Suntem prieteni și ne înțelegem foarte bine. De o perioadă scurtă, Dinu a intrat în lumea latino, așa că o să ne vedeți destul de des împreună. Mai ales că noi avem proiecte împreună: cel cu mireasa, pe parte de MC la evenimente și multe altele, pe care le veți afla pe parcurs. După cum bine știți muzica latino se dansează în doi. Am fost la un festival de bachata în Mamaia, în acest weekend, unde am fost primiți cu brațele deschise și am dansat foarte mult. Consider că cine a „ciripit” trebuia mai întâi să ne întrebe și pe noi care este adevărul și apoi să comenteze”,  a mai spus Magdalena, pentru sursa menționată.