Stiri mondene

Deea Maxer trece peste problemele trecutului în brațele noului iubit: "Iubirea ta mă poate ajuta". Bruneta, declarație de dragoste pentru Robert Drilea

Deea Maxer, declarație de dragoste pentru noul iubit
Deea Maxer, declarație de dragoste pentru noul iubit [Sursa foto: Colaj Radio Impuls]
Deea Maxer radiază de fericire și face furori cu ipostazele tandre alături de noul iubit, Robert Drilea. Fosta soție a lui Dinu i-a făcut actualului partener de viață o declarație de dragoste care nu mai are niciun fel de interpretare. Bruneta nu ascunde faptul că traversează o perioadă frumoasă.

Fosta soție a lui Dinu Maxer se pare că este foarte împlinită și fericită în brațele actualului partener de viață, Robert Drilea. Cei doi petrec foarte mult timp împreună, iar bruneta nu ezită să își strige iubirea în gura mare. În urmă cu doar o seară, dansatoarea de belly dance și actualul iubit au petrecut-o într-un club de fițe din nordul Bucureștiului, acolo unde au lăsat muzica să vorbească pentru ei.

 

Te simt acolo undeva/ Numai iubirea ta imensă, doar ea mă poate ajuta/ Tentații duri și mincinoase/ Mă îndeamnă iadul să-l aleg/ Iar bunătatea îmi face semne/ De lângă ea să nu mai plec/ Numai iubirea, doar iubirea/ Îți dă speranță să trăiești/ Numai iubind și din iubire/ Poți altora să dăruiești/ Numai iubirea este viață/ Te cheamă într-un surd  ecou/ Ajută-mă, te rog, să-mi dai puterea de a mai iubii din nou ”, sunt versurile fredonate de Deea Maxer.

Deea Maxer, declarație de dragoste pentru noul iubit
Deea Maxer, declarație de dragoste pentru noul iubit

Citește și: Robert Drilea, noul iubit al Deei Maxer, prima reacție după ce bruneta a confirmat relația. Gestul făcut a suprins pe toată lumea

Cine este Robert Andrei Drilea, noul iubit al Deei Maxer

Robert Andrei Drilea are 30 de ani, e singur la părinți și este mai mic decât Deea cu trei ani. Tânărul este specialist de vânzări și achiziții auto și lucrează într-o locație cu mașini noi și second hand din București.

Cine este Robert Andrei Drilea, noul iubit al Deei Maxer
Robert Andrei Drilea, noul iubit al Deei Maxer

Citește și: Deea Maxer a făcut un pas important în noua relație. Fosta soție a lui Dinu le-a făcut cunoștință copiilor ei cu noul iubit

„Băiatul cu care este acum Deea este super de treabă, este super mișto ca om, doar că este sărăcuț, nu este bogat. Nu are service-ul lui, el lucrează la un service auto, iar mașinile de le vinde, i le aduce șeful lui și el îl ajută pe șeful lui să le vândă mai departe. El nu este dealer de mașini, nu este vreun afacerist care învârte banii cu lopata. Muncește și el normal ca orice om”, au declarat apropiați de-ai cuplului, pentru  Click.