Stiri mondene

Delia Matache, dezvăluiri emoționante despre relația cu părinții: „M-au susținut foarte mult”

Delia Matache, dezvăluiri emoționante despre relația cu părinții
Delia Matache, dezvăluiri emoționante despre relația cu părinții [Sursa foto: Facebook]
Delia Matache și-a deschis inima și a vorbit despre relația cu părinții ei. Iată declarațiile artistei!

Delia Matache este una dintre cele mai apreciate cântărețe din țara noastră. Artista are o carieră care se întinde peste 20 de ani și surprinde, în continuare, prin genurile muzicale pe care le abordează și ținutele excentrice. Jurata de la „iUmor” își amintește cu drag de copilărie și este recunoscătoare pentru tot ce a avut de-a lungul anilor. Într-un interviu sincer și emoționant, vedeta a oferit detalii despre cum a fost crescută, dar și despre cât de recunoscătoare le este părinților pentru tot ce a făcut pentru ea. 

Delia Matache, dezvăluiri emoționante despre relația cu părinții
Delia Matache, dezvăluiri emoționante despre relația cu părinții[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Delia Matache, despre una dintre cele mai mari temeri ale sale: „Nu îmi place să îi știu pe cei dragi bolnavi”

„Părinții sunt extrem de importanți, cred că orice copil gândește așa. Relația cu mama a fost una foarte strânsă când eram mică. Au avut grijă de mine amândoi și m-au susținut foarte mult în domeniul muzical”, a spus Delia Matache, pentru publicația fanatik.ro.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Delia (@delia)

Ce sacrificii face Delia pentru cariera de artistă: „N u este foarte sănătos pentru nimeni”

În continuare, jurata de la „iUmor” a vorbit despre satisfacțiile și sacrificiile din meseria sa. Delia se bucură de un succes formidabil, însă meseria sa presupune o „rutină nesănătoasă” și expunerea permanentă la „pericole”.

Delia Matache, dezvăluiri emoționante despre relația cu părinții
Delia Matache, dezvăluiri emoționante despre relația cu părinții[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Delia Matache, despre căsnicia cu Răzvan Munteanu! Cum reușesc să păstreze mereu o legătură armonioasă în cuplu: „Cred că suntem doi oameni echilibrați”

„Plusurile sunt cele evidente, cumva notorietatea și satisfacția finaciară pe care le ai merg perfect cu viața de artist. Iar minusurile sunt faptul că nu apuci să ai un stil de viață ordonat și nu ai o rutină sănătoasă. Ești plecat foarte multe zile să cânți noaptea, când ar trebui să dormi, ziua te culci, trăiești într-un haos care nu este foarte sănătos pentru nimeni. Mai ești și foarte mult pe drumuri ceea ce înseamnă că ești supus pericolelor tot timpul”, a susținut Delia Matache.