Stiri mondene

Ce s-a ales de fiica lui Edith Gonzales? Pe regretata actriță a preocupat-o mult soarta fiicei ei, mai ales când și-a dat seama că boala o va învinge într-un final

Ce s-a ales de fiica lui Edith Gonzales?
 Edith Gonzales [Sursa foto: Colaj Radio Impuls]
După moartea mamei ei, viața Constanzei s-a schimbat complet. Cum arată și cu ce se ocupă fiica lui Edith Gonzalez?

Actriţa de telenovele Edith Gonzalez a murit la vârsta de 54 de ani într-un spital din Mexico City. Vedeta, celebră mai ales pentru rolul din ”Salome”, fusese diagnosticată în 2016 cu cancer ovarian. Potrivit presei din Spania, familia ar fi decis deconectarea actriţei de la aparatele care o ţineau în viaţă. Edith Gonzalez a fost diagnosticată cu cancer ovarian în 2016 şi a suferit mai multe intervenţii chirurgicale prin care i-au fost extirpate ovarele şi uterul.

Ce s-a ales de fiica lui Edith Gonzales?
Edith Gonzales

Edith Gonzalez a lăsat în urma ei o fiică, pe Constanza Creel

La scurt timp după moartea actriței, fiica ei, Constanza, a ajuns în grija tatălui ei biologic, Santiago Creel. Astfel, tânăra trăiește acum alături de soția acestuia, Paulina Velasco, dar și de surorile ei vitrege. Adolescentei nu i-a fost deloc ușor, pentru că nu avea o legătură strânsă cu tatăl ei și schimbarea a fost mare.

Adolescenta a păstrat legătura și cu fratele mamei ei, Victor Manuel Gonzales. 

Ce s-a ales de fiica lui Edith Gonzales?
Ce s-a ales de fiica lui Edith Gonzales?

Eu cred că e bine”, a dezvăluit o sursă apropiată familiei, potrivit El Heraldo.

Citește și: Leonardo DiCaprio intervievat de FBI cu privire la legăturile sale cu finanţatorul fugar din Malaezia Jho Low

La doi ani de la tristul eveniment, Constanza a fost fotografiată, alături de tatăl ei și familia acestuia.

Cel care a făcut publică imaginea a fost chiar politicianul mexican. Constanza apare în imagine alături de tatăl ei, soția lui Paulina Velasco și surorile ei vitrege, Paulina și Miranda Creel Velasco, iar fotografia a fost făcută după ce aceștia au ieșit la vot.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Quién (@quiencom)

Constanza Creel duce o viață cât mai ferită de lumina reflectoarelor. Fiica lui Edith Gonzales a ales să continue acțiunile caritabile ale mamei sale, iar în paralel se ocupă de muzică, un domeniu de care este foarte atrasă.

Edith Gonzales i-a lăsat o scrisoare emoționantă fiicei sale

Înainte de a murit, actrița i-a lăsat fiicei ei o scrisoare deosebit de emoționantă, în care i-a spus că a fost miracolul vieții ei și a asigurat-o că îi va fi alături întotdeauna.

Citește și: ”Am suferit foarte mult”. Enrique Iglesias, motivul pentru care nu a mai vorbit cu tatăl său, Julio Iglesias, timp de un deceniu

„Într-o zi ți-au anunțat sosirea, transformându-mi corpul. Am simțit cum ai crescut. Ai venit puternică, delicată, așteptată și frumoasă. M-ai făcut mamă. Te-am ținut în brațe și m-am gândit, fără să suspectez profunzimea a ceea ce înseamnă să fii mamă, că te voi putea forma.  Însă, încet-încet, m-ai învățat că părinții nu pot decât să spere că pot fi ghizi pentru copiii lor, în marea imensă ce este viața. Nu, iubito, viața nu este grea, ci mai degrabă nerușinat de frumoasă. Tu ești foarte determinată, deșteaptă și generoasă. Sunt atât de mândră de tine, atât de mândră să te văd construindu-te ca o persoană frumoasă, puternică, veselă și corectă.​  Constanza, ești fetița mea, iubirea mea, cerul meu, inima mea, totul pentru mine, și totuși, fără dubii, ești propria ta persoană. Ești o copilă frumoasă. Pot doar să îți mulțumesc că mi-ai permis să îți fiu mamă și să înțeleg, privindu-te, miracolul vieții. Până la urmă, suntem praf de stele. Te iubesc, micuțo”, a fost mesajul lui Edith Gonzalez pentru fiica ei, potrivit newsbeezer.com.

Ce s-a ales de fiica lui Edith Gonzales?
Ce s-a ales de fiica lui Edith Gonzales?

Edtih Gonzales, trădată în dragoste şi îngropată în suferinţă

Povestea de dragoste dintre politicianul Santiago Creel şi Edtih Gonzales a debutat pe când acesta era căsătorit. Cei doi au încercat ani întregi să îşi ascundă idila de ochii lumii. Între Edith şi Santiago era o diferenţă de 10 ani, dar şi multe alte discrepanţe. Politicianul a divorţat de cea cu care îşi împărţea viaţa de 21 de ani, dar nu a ales-o pe actriţă. Acesta s-a îngropat în suferinţă când a realizat că cel pe care îl iubea cu atâta pasiune jongla, de fapt, cu sentimentele ei. Ba mai mult, nu şi-a recunoscut nici fiica lor. După moartea lui Edith Gonzales, Santiago Creel a revenit, după câte se pare, la sentimente mai bune.