Stiri mondene

Will Smith încă nu i-a cerut scuze personal lui Chris Rock pentru palma de la Oscar

Will Smith încă nu i-a cerut scuze personal lui Chris Rock pentru palma de la Oscar
Will Smith [Sursa foto: Facebook/ Instagram]
Deși Will Smith și-a cerut scuze public de două ori pentru incidentul de la Oscaruri, Chris Rock nu a fost impresionat de declarațiile actorului.

A trecut aproape un an de la infama palmă pe care a primit-o Chris Rock de la Will Smith la Gala Premiilor Oscar, însă se pare că actorul încă nu i-a cerut scuze personal comediantului. După ce s-a lansat pe Netflix stand-up-ul lui Chris Rock, ”Selective Outrage”, în care a glumit că a vizionat filmul despre sclavie al lui Will Smith ”Emancipation” doar pentru a-l vedea „tăbăcit”, este și mai puțin probabil ca actorul să își ceară scuze. 

Citește și: Chris Rock, obsedat de Jada Pinket-Smith de aproape 30 de ani! Comediantul a jignit-o din nou pe soția lui Will Smith

Will Smith încă nu i-a cerut scuze personal lui Chris Rock pentru palma de la Oscar
Will Smith[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Toată lumea ştie, da, s-a întâmplat, am fost lovit de nenorocitul ăsta” Chris Rock a vorbit pentru prima dată despre palma dată de Will Smith

La aproape un an de la incident, Will Smith nu i-a cerut încă scuze personal lui Chris Rock

Will Smith și-a cerut scuze cu privire la incident de două ori pe Instagram, prima dată fiind chiar a doua zi după decernarea Premiilor Oscar din martie 2022, prin intermediul unui videoclip emoționant. Totuși, surse apropiate celor două vedete spun că Will nu i-a cerut niciodată scuze personal comediantului.

De asemenea, potrivit aceleiași surse, Chris Rock nici nu se așteaptă ca Will Smith să facă acest lucru. 

„Will l-a sunat pe Chris anul trecut, după premiile Oscar, dar Chris nu a răspuns. Și nu au mai vorbit de atunci”, a declarat sursa care îi cunoaște pe ambii bărbați.

Will Smith încă nu i-a cerut scuze personal lui Chris Rock pentru palma de la Oscar
Chris Rock[Sursa foto: Instagram]

„Chris a fost deschis pentru un apel până când Will și-a cerut scuze public și apoi au avut loc toate acele discuții Red Table Talk”, a continuat sursa, referindu-se la emisiunea Facebook Watch a lui Jada Pinkett Smith, la care ea și-a împărtășit odată speranța că soțul și prietenul ei de odinioară s-ar putea „împaca”.

„Cele două scuze publice ale lui Will au vizat salvarea propriei reputații”, ne spune sursa. „Will nu și-a cerut scuze lui Chris Rock în persoană – și Chris nu se așteaptă la asta.”

Citește și: "A trebuit să îl distrug fără să-l fac celebru!" Fiica lui Eminem, mărul discordiei dintre rapper și Machine Gun Kelly? De unde a pornit, de fapt, războiul celor doi rapperi

Will Smith nu poate participa la evenimentele Academiei timp de 10 ani

Will Smith a câștigat anul trecut Oscarul la categoria cel mai bun actor pentru filmul „Regele Richard” la câteva momente după ce l-a pălmuit pe Chris Rock  pe scenă. Ulterior, actorul a demisionat de la Academia de Arte și Științe Cinematografice ca răspuns la reacțiile pe care le-a primit, iar Academia i-a interzis vedetei să participe la evenimentele sale timp de 10 ani.

Will Smith încă nu i-a cerut scuze personal lui Chris Rock pentru palma de la Oscar
Will Smith[Sursa foto: Facebook]

„Vrem să ne exprimăm recunoștința profundă față de domnul Rock pentru că și-a menținut calmul în circumstanțe extraordinare”, a declarat organizația în aprilie 2022. „De asemenea, vrem să le mulțumim gazdelor, nominalizaților, prezentatorilor și câștigătorilor noștri pentru echilibrul și grația lor în timpul transmisiunii noastre”.  Will Smith a emis o scurtă declarație ca răspuns: „Accept și respect decizia Academiei”.