Stiri mondene

”Am suferit foarte mult”. Enrique Iglesias, motivul pentru care nu a mai vorbit cu tatăl său, Julio Iglesias, timp de un deceniu

Enrique Iglesias, motivul pentru care nu a mai vorbit cu tatăl său, Julio Iglesias, timp de un deceniu
Enrique și Julio Iglesias [Sursa foto: Colaj Radio Impuls]
Enrique Iglesias nu a vorbit ani de zile cu tatăl său, iar motivul este unul dureros. Ce l-a îndepărtat pe artist de părintele său, Julio Iglesias?

Enrique și Julio Iglesias au cunoscut amândoi celebritatea, dar relația tată-fiu nu a fost una dintre cele mai bune. Succesul muzical le-a afectat extrem de mult relația de familie. Deși Enrique Iglesias își dorea o carieră în industria muzicală, tatăl artistului nu a fost de acord cu decizia fiului său. În cadrul unui interviu, cunoscutul cântăreț și-a deschis sufletul în fața fanilor și a vorbit deschis despre relația cu Julio Iglesias.

Cunoscut pentru hiturile „Bailmos”, „Hero” și „Do You Know”, Enrique și-a consolidat cariera prin forțe proprii, iar la început, acesta a preferat să îi ascundă tatălui său faptul că își dorește o carieră muzicală.

Citește și: Ce condiție i-ar pune Clara Chia Marti lui Piqué să o ia de nevastă

Enrique Iglesias, motivul pentru care nu a mai vorbit cu tatăl său, Julio Iglesias, timp de un deceniu
Enrique Iglesias

Enrique Iglesias nu a vorbit cu tatăl său timp de un deceniu

Julio Iglesias, tatăl său, este un artist cunoscut la nivel internațional și nu există o persoană care să nu fi auzit de el. Enrique și-a dorit să aibă o carieră la fel de răsunătoare, iar la 18 ani a plecat de acasă și nu a mai vorbit cu părintele său.

"La 18 ani, m-am despărțit complet de familia mea și a fost dificil. Am plecat și timp de zece ani nu am avut absolut niciun contact cu tatăl meu.

Am suferit foarte mult. Dar ceea ce am simțit pentru muzica mea mi-a dat putere. Și, mai presus de toate, am urmărit să o fac în felul meu",", a spus Enrique Iglesis pentru ICON.

Enrique Iglesias, motivul pentru care nu a mai vorbit cu tatăl său, Julio Iglesias, timp de un deceniu
Enrique Iglesias

Faptul că este fiul lui Julio Iglesias, artistul a recunoscut că a avut avantaje şi l-a ajutat până la un punct în carieră, însă cu timpul a învăţat că trebuie să se descurce singur şi să obţină cu forţe proprii un loc în industria muzicală.

Citește și: ENRIQUE IGLESIAS- Ring My Bells

Dacă am avut oportunităţi pe care ceilalţi artişti nu le-au avut? Bineînţeles. Dar cei care care spun că am reuşit graţie tatălui meu greşesc. Este imposibil să ai succes în acest domeniu dacă nu ai piese care să creeze conexiuni cu publicul”, a spus artistul.

Enrique Iglesias, motivul pentru care nu a mai vorbit cu tatăl său, Julio Iglesias, timp de un deceniu
Enrique Iglesias[Sursa foto: Facebook]

Enrique Iglesias se retrage din muzică?

Starul latino va lansa ultimul album și va marca sfârșitul carierei sale. Enrique Iglesias  a povestit ultimul său album, Final (vol. 1), reprezintă finalul carierei sale muzicale. A transmis că este foarte epuizant și va continua să scrie cântece cu care să bucure publicul. Decizia a fost luată în urmă cu mai mulți ani, el dorindu-și să petreacă mai mult timp alături de familia sa.

Citește și: Enrique Iglesias a lansat piesa „Espacio en Tu Corazón”

"Simt că sunt în acest capitol al vieții mele în care să fac un album este un proces epuizant pentru mine. Voi continua să scriu cântece, așa cum am spus, și s-ar putea să mai scot muzică în viitor, doar că nu va mai fi în formatul unui album”, i-a spus lui Zane Lowe de la Apple Music.