Stiri

Ce program au marile centre comerciale de Paște și 1 mai. Orarul pentru zilele de 1, 2 și 3 mai

Ce program au marile centre comerciale de Paște și 1 mai. Orarul pentru zilele de 1, 2 și 3 mai
[Sursa foto: Facebook]
În acest an, vom sărbători din nou Paştele cu anumite restricţii, aflate sub spectrul pandemiei de COVID-19. Marile centre comerciale şi-au anunţat programul.

 Până în acest moment, majoritatea lanţurilor de magazine au anunţat ce program vor avea de Paşte. Multe dintre centrele comerciale mari vor fi deschise pe 1 şi pe 3 mai, iar cu anumite excepţii, chiar şi duminică, în ziua de Paşte.

Programul de Paşte al marilor centre comerciale

 Kaufland a anunţat că sâmbătă, pe 1 mai, magazinele vor fi deschise în intervalul orar 06:00-18:00, iar duminică, în ziua de Paşte, acestea vor fi închise, cu excepţia centrelor comerciale din Sovata, Miercurea-Ciuc, Târgu Secuiesc, Sfântu Gheorghe, Odorheiu Secuiesc și Gheorghieni, care vor funcționa cu program standard, conform restricțiilor locale în vigoare.

Luni, magazinele Kaufland se vor deschide la ora 09:00 şi se vor închide la 16:00 sau la 17:00.

 Magazinele Lidl vor fi închise duminică şi luni, adică în prima şi în a doua zi de Paşte. Sâmbătă, supermarketurile vor funcţiona doar în intervalul orar 07:00-18:00.

De Paște, echipa noastră se bucură de sărbători acasă 🏠, în familie, așa că magazinele Lidl vor fi închise pe 2 și 3...

Publicată de Lidl Romania pe  Luni, 26 aprilie 2021

 

 La Carrefour nu există un program general pentru toate magazinele, dar pe site-ul lor se pot găsi detalii pentru fiecare spaţiu comercial în parte. În duminica Paştelui vor fi toate închise, în timp ce sâmbătă, 1 mai, cele mi multe dintre magazine vor fi deschise între 07:00 şi 18:00.

 La fel ca la Carrefour, şi în Auchan programul va fi diferit în funcţie de magazin. Duminică vor fi închise toate, sâmbătă se va lucra în intervalul 07:00-18:00, iar luni magazinele vor fi deschise între 10:00 şi 21:00.

 În magazinele Cora, sâmbătă programul va fi de la 06:00 sau 07:00, în funcţie de magazin, şi până la ora 18:00. În ziua de Paşte, toate magazinele vor fi închise. 

 Toate mall-urile din ţară vor fi închise duminică, în ziua de Paşte, dar pe 1 mai acestea vor funcţiona, în funcţie de oraşe şi de rata de incidenţă.