Stiri

Ce înseamnă, de fapt, eroarea m7353-5101 pe care o întâlnești destul de des pe Netflix

Ce înseamnă, de fapt, eroarea m7353-5101 pe care o întâlnești destul de des pe Netflix
Mulţi dintre utilizatorii platformei Netflix au fost deranjaţi de eroarea "m7353-5101".

 Netflix este metoda perfectă pentru relaxare în pandemia de coronavirus, iar numărul abonaţilor a crescut simţitor în această perioadă. Platforma nu este perfectă însă şi nu rulează de fiecare dată corespunzător. Se întâmplă destul de des însă ca problemele să apară din cauza setărilor din calculator sau chiar din cauza televizorului. Una dintre erorile deranjante de pe Netflix este "m7353-5101", care nu ne permite să vizionăm filmele şi serialele preferate.

Cum să scapi de eroarea "m7353-5101" de pe Netflix

 Prima metodă prin care poate fi eliminată această eroare este dezactivarea extensiiilor browserului pe care îl folosiţi. În Google Chrome, selectaţi cele trei puncte din dreapta sus a browserului, apoi selectaţi More Tools, de unde aveţi opţiunea de a da Remove extensiilor. Această eroare apare de obicei când o extensie a browserului împierdică platforma să ruleze în mod normal.

Ce înseamnă, de fapt, eroarea m7353-5101 pe care o întâlnești destul de des pe Netflix

 Dacă această metodă nu funcţionează, iar Netflix nu rulează, aveţi opţiunea să ştergeţi "Cookies and other site data şi Cached images and files". Scurtătura Ctrl+ Shift+ Del vă va trimite către opţiunea Clear browsing data, de unde puteţi sterge acele fişiere. Înainte de a selecta Clear Data, este nevoie să bifaţi opţiunea de ştergere "All Time". O altă metodă folosită pentru a scăpa de această eroare este să faceţi un update versiunii de Windows pe care o aveţi. Această metodă de rezolvare a problemei poate fi folosită în special de cei care au dezactivat opţiunea de update automat al sistemului de operare. 

 Au fost cazuri în care eroarea a apărut din cauza conectării televizorului la laptop sau computer, din cauză că televizorul nu suportă HDCP. În cazul în care Netflix rulează fără probleme pe laptop sau computer, dar întâmpinaţi această problemă când cele două dispozitive sunt conectate, vă trebuie un televizor mai performant:). De asemenea, o altă cauză a apariţiei erorii este reprezentată de antivirus. Dezactivarea acestuia ar trebui să rezolve problema.