Stiri

NETFLIX: Serialul „Bridgerton” continuă cu sezoanele 3 și 4

Serialul Bridgerton
Serialul Bridgerton
Anunțul NETFLIX pentru serialul fenomen „Bringerton”! Echipa de producție a anunțat continuarea sezoanelor 3 și 4.

În timp ce iubitorii de filme așteaptă cu nerăbdare ziua de lansare a sezonului „Bringerton”, platforma Netflix a venit cu o veste neașteptată pentru fanii serialului fenomen. Mai exact, Netflix a anunțat sezoanele 3 și 4.Din primele informații, echipa de producție a serialului fenomen „Bringerton” are planuri mari pe viitor. Mai mult, organizatorii serialului consideră că audiența o să crească, considerând că fanii o să iubească în continuare acest serial.

În prezent, se desfășoară filmările sezonului 2.

Netflix anunță sezoanele 3 și 4
Netflix anunță sezoanele 3 și 4

„Bridgerton ne-a luat prin surprindere. Echipa creativă condusă de Shonda cunoștea materialul și a adus la viață o drama frumoasă, emoționantă și romantică pentru abonații noștri. Au câteva planuri mari pentru viitor și credem că audiența va continua să iubească acest serial. Plănuim să rămânem în afacerea Bridgerton pentru mult timp de acum înainte”, au declarat reprezentanții Netflix

Ducele de Hastings nu va mai apărea în serialul Bridgerton. Care este motivul?!

Producătoarea serilului fenomen Bridgerton a anunțat prin intermediul platformei Netflix că Ducele de Hastings, personajul care a făcut furori printre internaute, nu va mai face parte din producție, începând cu sezonul doi. Anunțul vine după ce se anunțase deja că întreaga acțiune a următorului sezon se va concentra pe fratele lui Daphne, Anthony Bridgerton, care se află în căutarea unei soții. 

Inițial se zvonea că motivul retragerii a fost înțelegerea pe care a avut-o cu producătorii serialului, acela de a juca doar în primul sezon, însă se pare că altul ar fi motivul. Potrivit surselor apropiate din cadrul producției, în urmă cu câteva zile actorului i s-a oferit șansa de a reveni ca invitat în cinci episoade din sezonul doi, contra unei sume de bani în valoare de 50.000 de dolari pe episod.  Rege-Jean Page  nu a fost de acord și a refuzat. 

NETFLIX: Serialul „Bringerton” continuă cu sezoanele 3 și 4
NETFLIX: Serialul „Bringerton” continuă cu sezoanele 3 și 4[Sursa foto: Facebook]

„Rege nu se mai întoarce pentru că a avut neînţelegeri cu Shonda. Nu era deloc fericit cu planurile din sezonul doi pentru personajul lui, nu i-a plăcut că Ducele nu mai era în centrul atenţiei şi nu a acceptat asta”, au declarat surse din echipa de producție a serialului.

Citește continuarea aici