Stiri

Ce a putut să facă o femeie la bordul unei aeronave?! Călătorii au rămas înmărmuriți de ce au putut să vadă

Ce a putut să facă o femeie la bordul unei aeronave
Ce a putut să facă o femeie la bordul unei aeronave [Sursa foto: PixaBay]
O femeie a reușit să creeze panică generală la bordul unei aeronave, în timpul unui zbor. Gestul extrem la care a apelat.

Zborul Aeroflot de la Stavropol la Moscova a fost afectat de o serie de turbulențe, iar femeia, identificată drept Angelika Moskvitina, în vârstă de 49 de ani, a simțit nevoia de a fuma. Din primele date ale anchetei, s-a închis inițial în toaleta avionului, la înălțimea de 10.000 de metri, și a început să fumeze, arată publicația  Daily Star.

Ce a putut să facă o femeie la bordul unei aeronave
Ce a putut să facă o femeie la bordul unei aeronave[Sursa foto: PixaBay]

Femeia și-a dat bluza jos și l-a mușcat pe un membru al echipajului

După ce a avut o discuție aprinsă cu pasagerii și echipajul aflat la bordul aeronavei, Angelika și-a dat bluza jos. În acel moment, echipajul a luat atitudine:  „Doamnă, luați loc și îmbrăcați-vă. Unde vă sunt hainele? Înțelegeți că încălcați regulile de comportament din avion? Sunt copii aici. Respectați-i măcar pe ei”.

Citește și: Ce au descoperit angajații aeroportului din New York în valiza unui bărbat? Pasagerul i-a lăsat fără cuvinte: „Am fost șocați”

După doar câteva clipe, Angelika Moskvitina le-a mărturisit că iubește copiii și că  „înțeleg că voi merge la spitalul de nebuni sau într-o închisoare. Dar eu vreau să merg în cabina de pilotaj!”. La scurt timp, a răbufnit:  „Plecați de aici, puteți să mă omorâți, dar eu tot fumez”. În acel moment, unul dintre însoțitorii de zbor a încercat să o acopere pe femeie, dar rusoaica l-a mușcat.

Potrivit rețelei sociale rusești vKontakte, Angelika Moskvitina este o scriitoare rusă, autoare a unor romane de succes. 

O femeie a reușit să creeze panică generală la bordul unei aeronave
O femeie a reușit să creeze panică generală la bordul unei aeronave[Sursa foto: Captură video]

Un medic, care se afla întâmplător la bord, a monitorizat-o până la aterizarea avionului. Avionul a aterizat în cele din urmă pe aeroportul Sheremetyevo din Moscova, iar compania Aeroflot a emis o poziție oficială, solicitând autorităților reglementări aspre pentru persoanele care provoacă scandal în avioane.

Citește și: Cazul care face înconjurul lumii! Doi părinți și-au abandonat bebelușul într-un aeroport când li s-a cerut să cumpere bilet de avion și pentru el- VIDEO

„A ignorat avertismentele repetate ale echipajului și a încercat să pătrundă în cabina de pilotaj. Din cauza comportamentului agresiv al pasagerei, comandantul aeronavei a decis să folosească un mijloc de constrângere asupra ei. Aeroflot subliniază că acest caz dovedește încă o dată necesitatea urgentă la nivel legislativ de a înăspri pedepsele pentru scandalagii din spațiul aerian, inclusiv prin crearea unei liste negre de pasageri agresivi, la nivelul tuturor companiile aeriene."