Stiri

Un bărbat a încercat să urce în avion cu o armă îndesată într-un pui crud

Armă ascunsă într-un pui
Armă ascunsă într-un pui [Sursa foto: Instagram]
O armă a fost găsită îndesată într-un pui crud, pe un aeroport. Un pasager a încercat să treacă de vamă cu pistolul, fără să îl declare.

Oficialii americani din domeniul transporturilor au anunțat online că au găsit un pasager care a încercat să introducă ilegal o armă în avion, ascunzând-o într-un pui crud, luat de la supermarket și învelit în hârtie, scrie BBC. Oficialii nu au dezvăluit cine a pus la cale planul, dar fotografiile postate de către Administrația Securității Transporturilor (TSA) au arătat ofițerii examinând pasărea în interiorul unei zone de control a aeroportului, înainte de a scoate arma și de a o despacheta.

Descoperirea a avut loc pe Aeroportul Internațional Fort Lauderdale-Hollywood din Florida. Oficialii TSA au glumit și au recurs la jocuri de cuvinte în postare, cu referințe la gătit și la apropiata sărbătoare de Ziua Recunoștinței.

Citeste si: Dimineața Nebună: Foc de armă tras accidental în sediul Poliției din Baia Mare- AUDIO

”Există o pasăre personală aici… Găinile se îngrașă în timp ce ne apropiem de Ziua Recunoștinței.

Pentru noi, este momentul să fim recunoscători, pentru faptul că ofițerii noștri lucrează mereu pentru a vă menține în siguranță. Să luăm, de exemplu, acest „atunci crezi?” găsit pe Aeroportul Internațional Fort Lauderdale-Hollywood. 
Urăm să ți-o dăm aici, dar să îndeși o armă de foc în pasărea ta de sărbători pentru călătorie este doar o pierdere de timp. Această idee nu era nici măcar pe jumătate coaptă; era crudă, grasă și evident nesupravegheată.
Singura friptură care se întâmplă aici este această alegere proastă de ambalare!
Vă place sau nu, există reguli pentru călătorii cu arme și muniție. Așadar, nu-l aruncați; găzduiește informațiile despre ambalaj adecvate prin linkul din bio”, a fost mesajul transmis de către TSA.

Armă ascunsă într-un pui
Armă ascunsă într-un pui[Sursa foto: Instagram]

Arme și substanțe interzise confiscate zilnic în aeroporturile din SUA

Armele de foc nu sunt interzise pe liniile aeriene americane, dar trebuie înregistrate, să fie descărcate și plasate într-un container cu capac închis. Anul trecut, TSA a declarat că a confiscat un număr record de arme de foc de la pasageri pe aeroporturile din SUA. Aproximativ 85% dintre cele confiscate erau încărcate, a precizat agenția.

Arme confiscate zilnic în aeroporturile din SUA
Arme confiscate zilnic în aeroporturile din SUA[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Animalele de companie ar putea avea acces în instituții publice și transportul în comun: „Un pas mic pentru România, un pas mare pentru animale!”

De asemenea, călătorii din întreaga lume și-au exprimat uneori exasperarea față de natura strictă a securității aeroportuare. Dar ofițerii TSA au descoperit tot felul de chestii bizare de-a lungul anilor, de la o drujbă depozitată în bagajele de mână în New Orleans, o grenadă de mână găsită în New York și ceva ce agenția a numit un   "burrito cu metamfetamină"   în Houston.