Stiri mondene

Ce a pățit Dan Negru în vacanța din India?: "Am fost la un pas de dezastru”. Vedeta Kanal D a trecut prin clipe cumplite

Ce a pățit Dan Negru în vacanța din India?
Dan Negru [Sursa foto: Facebook]
Dan Negru a povestit despre peripețiile prin care a trecut pe pământul indian. Ce i s-a întâmplat prezentatorului TV?

Dan Negru este cel mai longeviv prezentator. Cariera vedetei Kanal D este una cu un real succes, având diverse formate extrem de vizionate. Firea sa carismatică l-a făcut să fie extrem de iubit, iar astăzi este poreclit ”Regele Revelioanelor”. După ce timp de peste 22 de ani a fost „Regele audiențelor de Revelion”, Dan Negru a profitat de primul liber la trecerea dintre ani și s-a bucurat de noi experiențe inedite, de trăiri pe care nu le va uita curând.

Nu dintre cele mai plăcute, dar care au avut rostul lor: l-au ajutat pe celebrul prezentator să se bucure și mai mult că s-a născut în România.

Dan Negru, la un pas de dezastru în vacanță în India. Soția lui l-a salvat

În timp ce se plimba prin orașul New Delhi, s-a oprit să-și cumpere de mâncare de la tarabele amenajate în cadrul festivalului „Street Food”.

La puțin timp după ce mâncat i s-a făcut atât de rău încât abia a mai putut să stea în picioare. Norocul a fost soția lui. De profesie medic, avea cu ea trusa de medicamente și a știut să-i dea exact ce a avut nevoie.

Citește și: Dan Negru, dezvăluiri despre ce va face dacă va renunța la televiziune! Nimeni nu se aștepta la asta: ”Când mă las de televiziune, mă apuc de...”

„După un sfert de secol de revelioane la TV, am căutat un loc unde nu se sărbătorește Revelionul și cum indienii sunt majoritari hinduși, tradiția lor face ca Revelionul să nu fie pe 31 decembrie. Am dormit în noaptea de 31-1, fără niciun pocnet de artificii, și a doua zi, pe 1, a fost o zi normală. Prima dată după un sfert de secol nu am mai avut în urechi zgomotul Revelionului. Am învățat că trebuie să cauți și lucrurile bune din viață, să vezi la un trandafir și floarea, nu doar spinul. Mi-au sugerat românii de acolo, care mi-au trimis mesaje în social media, ce și unde să mănânc. Și au avut dreptate. Nu sunt mulți români în New Delhi, dar cu ăia puțini m-am întâlnit datorită social media. Am fost totuși la un pas de dezastru când nu m-am putut abține și am încercat un fel de mâncare de pe stradă, de la Street Food. Am simțit după o oră că-mi fuge pământul de sub picioare de rău ce-mi era, dar m-a salvat soția mea, care, medic fiind, pleacă mereu cu un bagaj ticsit de medicamente. Am luat cred că vreo 100 de pastile și a doua zi mi-a trecut”, a dezvăluit Dan Negru despre experiența pe care a avut-o în India, pentru impact.ro.

Ce a pățit Dan Negru în vacanța din India?
Dan Negru[Sursa foto: Facebook]

Cu ce impresii a rămas Dan Negru după vacanța în India

Dincolo de istoria și frumusețile sale, India șochează prin sărăcie și mizerie, mai cu seamă pe europenii care nu sunt obișnuiți cu peisaje atât de dure: gunoaie, animale moarte pe stradă, oamenii care dorm și își fac nevoile pe stradă, foamete, praf, aglomerație. Toate astea l-au ajutat pe Dan Negru să fie și mai recunoscător că s-a născut în România.

Dan Negru
Dan Negru[Sursa foto: Kanal D]

Citește și: Mesajul lui Dan Negru de Ziua Limbii Române: “Limba este îmbrăcămintea gândului”

Sărăcia e cruntă, e de neimaginat. Am fost în cea mai mare maternitate din lume. În India se nasc pe zi 70.000 de copii. Cât la noi în jumătate de an. E o țară a contrastelor, cu oameni foarte săraci și foarte bogați. E de vizitat ca și o experiență uluitoare. Simți cam ce simte un extraterestru când ajunge pe Pământ. E o altă planetă pentru noi, europenii”, a mai declarat Dan Negru.