Divertisment

Uşor şi intuitiv! kanald.ro şi-a schimbat look-ul; informaţia şi divertismentul prind viaţă la o atingere de ecran

kanald.ro, experienta la alt nivel
kanald.ro a incehiat anul 2022 cu o crestere semnificativa
Kanald.ro, unul dintre cele mai urmărite site-uri din România, le oferă cititorilor săi, chiar de la începutul acestui an, o experienţă la un alt nivel: swipe to live!

O modalitate de accesare intuitivă, simplă şi rapidă de pe telefon, tableta sau desktop,  design-ul prietenos şi foarte modern al site-ului îi aduc pe utilizatori şi mai aproape de Kanal D, dar şi de cele mai proaspete şi de interes informaţii ale zilei.

Interviuri şi materiale în exclusivitate, cele mai relevante ştiri, precum şi informaţii din culisele celor mai iubite emisiuni ale staţiei vor putea fi accesate cu usurinţă, într-o lume tot mai dinamică, aflată în permanentă mişcare.

Citește și: Kanal D, lider de piață la orașe cu prima ediție din noul an a emisiunii “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”

kanald.ro aduce in fata publicului cele mai proaspete si de interes informatii ale zilei 

Lumea Kanal D prinde viaţă în orice moment şi le oferă cititorilor site-ului o experienţă foarte personală şi prietenoasă, pentru că totul este atât de uşor! Cu un simplu swipe pe telefon sau tabletă poti viziona emisiunea preferată şi poţi afla informaţii în plus despre ceea ce te interesează. 

kanald.ro, trend ascendent
kanald.ro, o noua experienta de navigare

kanald.ro, crestere semnificativa in 2022

kanald.ro a încheiat anul 2022 cu o creştere semnificativă, de aproape 50% (47%), a clientilor unici, faţă de luna iunie a anului care tocmai a trecut, iar trendul ascendent se menţine.  Ca o urmare firească, în 2023 cititorii site-ului vor avea parte de această noua experienţă de navigare şi de subiecte foarte atractive, totul înscriindu-se în strategia de dezvoltare a Dogan Media International, venind astfel în întâmpinarea unui public foarte dinamic şi exigent.