Stiri mondene

"De-aia Velea e cuminte, ai stabilitate la cuțit". Antonia, ipostază periculoasă la propriu

Antonia, ipostaza periculoasa la propriu
Antonia [Sursa foto: Facebook]
Antonia nu a mai ținut cont de nimic și s-a pozat în cea mai periculoasă ipostază de până acum. Cântăreața a făcut ravagii în mediul online.

Antonia este una dintre cele mai frumoase și îndrăgite artiste din România. Pe lângă stilul fresh, modestia, bunătatea, talentul și umorul care o definesc și i-au adus milioane de fani din toate colțurile lumii, iubita lui Alex Velea este considerată de către mulți cel mai frumos chip din lumea muzicii autohtone. Antonia este foarte activă în mediul online, acolo unde își ține fanii cu cele mai frumoase și importante evenimente din viața ei.

În plus, vedeta nu uită să uimească din când în când cu fotografiile sale.

Antonia
Antonia[Sursa foto: Facebook]

Pentru că îi place să-și încânte fanii cu cele mai provocatoare și incendiare ipostaze, Antonia a publicat recent o imagine cu ea în timp ce se machia cu ajutorul unui cuțit. Fotografia a fost însoțită și de un mesaj funny  ”Craiova style” a scris Antonia.

Citește și: VIDEO: Antonia, primele imagini în rolul de polițistă. Artista a dat din casă câteva detalii despre personajul ei: „Sunt dură și îi bat pe toți”

Nu este prima dată când Antonia apare în ipostaze surprinzătoare, dar parcă postarea aceasta i-a surprins cea mai frumoasă și curajoasă latură a ei. Fanii au reacționat imediat când au văzut-o, spunându-i că arată bine și că este o plăcere mereu să o vadă indiferent în ce ipostaze apare. De asemenea, nu au lipsit nici reacțiile amuzante, majoritatea internauților au făcut referire la partenerul ei de viață care a crescut la Craiova.

”Ești olteancă prin alianță”.,/ ”De aia Velea e cuminte, ai stabilitate la cuțit”,/ ”Arta e la Craiova”,/ ”Ai apucături de olteancă”,/ ”Ești perfectă”, sunt câteva din reacțiile lăsate de internauți.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de •AntoniA• (@antonia)

Este Alex Velea un bărbat gelos? Ce spune cântărețul despre relația cu Antonia

Pe lângă cariera impresionantă în muzică, Alex Velea are și o familie extrem de frumoasă. Este într-o relație cu Antonia de mai mulți ani și are doi copii frumoși cu artista. Însă, mulți s-au întrebat dacă cântărețul este un bărbat gelos, ținând cont de faptul că iubita lui este una dintre cele mai frumoase femei din România. 

Antonia și Alex Velea
Antonia și Alex Velea[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Antonia, vacanță alături de fiica ei la Paris. Fanii au fost impresionați de cât de mult seamănă Maya cu mama ei

„Nu. Dacă aș fi fost gelos, aș fi înnebunit. La ce femeie am și cum arată, ar fi trebuit să mă urc pe pereți, dar nu este cazul. Când eram puști, nu credeam că două persoane din același mediu, mai ales cum este showbizul sau industria muzicală, se pot îndrăgosti pentru că este clar că pot să apară gelozii. În cazul nostru, se pare că ne-am înțeles extraordinar de bine. Nu ne-am dat oricum motive de gelozie”,  a spus Alex Velea