Stiri

Cât costă un bilet la Summer Well 2023? Lista artiștilor care cântă la eveniment

Cât costă un bilet la Summer Well 2023? Lista artiștilor care cântă la eveniment
Summer Well 2023 [Sursa foto: Instagram]
În 2023, Florence + The Machine și YUNGBLUD deschid concertele la Summer Well. Iată tot ce trebuie să știi despre acest festival.

Summer Well este unul dintre cele mai îndrăgite festivaluri din România, iar anul acesta timp de trei zile și trei nopți, distracția își va avea reședința pe domeniul Știrbey din Buftea, între 11 și 13 august. Festivalul a ajuns la cea de-a 12 ediție, iar organizatorii au anunțat primii artiști care vor lua parte la eveniment. Florence+ The Machine este capul de afiș al festivalului, însă participanți vor avea parte de o mulțime de surprize.

Iată tot ce trebuie să știi despre acest festival, dar și care este prețul biletelor. 

Citește și: Prognoza meteo pentru a doua jumătate a lunii martie: Se întoarce iarna în România?

Cât costă un bilet la Summer Well 2023? Lista artiștilor care cântă la eveniment
Summer Well 2023[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Senatul adoptă legea care prevede că alocația de stat este un drept stabilit din prima zi de viață a copilului

Cât costă un bilet la Summer Well 2023?

Abonamenteel de festival pot fi achiziționate de pe summerwell.ro, la prețul de 575 RON+ taxe. 

Cât costă un bilet la Summer Well 2023? Lista artiștilor care cântă la eveniment
Summer Well 2023[Sursa foto: Instagram]

Festivalul Summer Well este organizat în fiecare an în afara Bucureștiului, pe domeniul Știrbei din Buftea, așa că organizatorii asigură transportul persoanelor care dețin bilete. O linie de autobuz va fi disponibilă în timpul festivalului, care va lega Bucureștiul de Domeniul Știrbey din Buftea.

Autobuzele vor circula constant la intervale de 10-20 de minute, iar ultimul va pleca de la Domeniul Știrbey înapoi la București la ora 05:00. De asemenea, cei care nu doresc să meargă cu autobuzul, vor putea lua trenul din Gara de Nord din București către Buftea.

Citește și: Electric Castle 2023: Cât costă biletele? Lista artiștilor care vor participa

Lista artiștilor care cântă la Summer Well 2023

Summer Well este o întreagă experiență, așa că ediția de anul acesta revine cu un line-up de excepție. Primele nume confirmate sunt: Florence+ The Machine, YUNGBLUD, Tom Grennan, 070 Shake, Lime Cordiale și Kid Francescoli, iar organizatorii vor anunța și alți arțiști, în viitorul apropiat. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Summer Well Festival (@summerwellfest)

Florence Welch este o artistă nominalizat la Premiile Grammy, muziciană și compozitoare a trupei Florence+ The Machine. Artista a lansat 4 albume care au cucerit toate topurile din Marea Britanie și Statele Unite ale Americii, iar pentru albumul ”Lungs”, lansat în 2009, a câștigat Albumul Anului la Brit Awards. Florence a câștigat și premiul Ivor Novello – International Achievement Award pentru compoziție.

Headliner-ul zilei de duminică și unul dintre cei mai ceruți artiști este Dominic Harrison, cunoscut sub numle de YUNGBLUD după lansarea EP-ului cu același nume din 2019. EP-ul, hope for the underrated youth, a debutat în top 10 UK Official Albums Chart, iar în 2020, YUNGBLUD a avut primul lui album pe locul 1 în Marea Britanie: weird!, care a fost certificat Gold. Tot în 2020 a fost nominalizat la BBC Sound of 2020 și „încoronat” de MTV Push Ones to Watch in 2020 winner.