Stiri mondene

“Instinct de mamă”, povestea tulburătoare a unei mame aflate în căutarea fiicei sale, la Kanal D2, din 3 aprilie!

“Instinct de mamă”, povestea tulburătoare a unei mame aflate în căutarea fiicei sale, la Kanal D2, din 3 aprilie!
“Instinct de mamă”, povestea tulburătoare a unei mame aflate în căutarea fiicei sale, la Kanal D2, din 3 aprilie! [Sursa foto: Kanal D]
Pe tronsonul dedicat serialelor turceşti, de la ora 18:00, la Kanal D2, vin cele mai de succes producţii ale genului, în buna tradiţie de trendsetter a grupului Dogan Media International

Kanal D2, noul post TV din portofoliul Dogan Media International, se pregăteste să emită, din 2 aprilie, de la ora 19:00, iar surprizele pentru telespectatori vor fi numeroase, in acord cu exigenţele acestora.

Kanal D2 continuă tradiţia de trendsetter a Kanal D, venind cu cea mai bună selecţie de seriale turceşti, pentru slotul de Day Time,  din 3 aprilie, de luni până vineri, de la ora 18:00. In grila noului post TV se va regăsi, pe acest tronson dedicat special serialului turcesc, producţia  “Instinct de mam ă  (titlu original: “Hicran”), povestea tulburătoare a

unei mame care îşi caută copilul.

Citește și: Un serial istoric, cu intrigi de Palat, reflectând China secolului al XVIII-lea, și un serial grecesc, cu o poveste dominată de mistere, la Kanal D2

“Instinct de mamă”, povestea tulburătoare a unei mame aflate în căutarea fiicei sale, la Kanal D2, din 3 aprilie!

Eroina serialului este Hicran, interpretată de Elçin Zehra İrem, o tânără care încearcă să-şi refacă viaţa după pierderea copilului ei, chiar la naşterea acestuia.

Desi i s-a spus ca fiica ei a murit la venirea pe lume, tânăra mama are convingerea că micuţa trăieşte. Neliniştea ei se transformă într-o continuă luptă pentru găsirea copilului pierdut, în ciuda intrigilor şi a haosului care îi împresoară familia.

Această poveste emoţionantă despre iubire necondiţionată şi sacrificiu, având în centrul ei lupta neîncetată a acestei mame pentru a-şi regăsi fiica, îi va cuceri pe fanii serialelor turceşti, la Kanal D2.

Citește și: Kanal D, lider de piață, pe Național și Comercial, cu “Știrile Kanal D” de la ora 12:00

Vom reveni cu mai multe detalii despre conţinutul grilei noului post TV, Kanal D2, ce se va lansa pe 2 aprilie, de la ora 19:00, odată cu premiera celui de-al optulea sezon “Bravo, ai stil!”.

Nu pierdeţi din 3 aprilie, de la 18:00, pe tronsonul dedicat serialelor turceşti,  “Instinct de mamă”, povestea încărcată de dramatism a unei femei care îşi caută copilul.