Stiri

Patru seriale pe care să le vezi pe HBO Go în luna mai

Cinci seriale pe care să le vezi pe HBO Go în luna mai
Scenă din The Girlfriend Experience [Sursa foto: Facebook]
HBO Go este un rival pe măsură pentru Netflix, în România. Serviciul de streaming are o listă impresionantă de filme şi seriale.

 Din luna mai, pe HBO Go se pot vedea mai multe seriale noi, dar au apărut şi vor apărea şi noi sezoane din TV show-urile preferate. Serviciul de streaming rivalizează cu Netflix şi are foarte mulţi abonaţi în România, datorită numeroaselor filme şi seriale de care dispune. Iată o listă cu cinci dintre cele mai interesante seriale pe care să le vezi pe HBO Go în luna mai.

Ce seriale sunt lansate pe HBO Go în luna mai

 The Girlfriend Experience- Sezonul 3

Sezonul 3 din "The Girlfriend Experience" a fost lansat pe 3 mai, cu două episoade. În fiecare săptămână va apărea câte un episod nou. Serialul se concentrează pe relaţiile escortele de lux şi clienţii lor, cărora nu le oferă doar sex, ci şi ideea unei legături emoţionale, evident, la un preţ foarte ridicat. 

 Pause. With Sam Jay 

Premiera acestui show va avea loc pe 22 mai, iar în fiecare săptămână va fi lansat câte un nou episod. Sam Jay, una dintre cele mai apreciate comediante din Statele Unite ale Americii, va aborda subiectele actuale în nota ei caracteristică, ce i-a adus şi o nominalizare la Premiile Emmy.

Patru seriale pe care să le vezi pe HBO Go în luna mai
Sam Jay[Sursa foto: Facebook]

 Black Monday- Sezonul 3

Serialul Black Monday revine de pe 24 mai cu sezonul 3, în fiecare săptămână urmând să apară câte un nou episod. Povestea se concentrează pe acţiunile unui grup din afara sistemului financiar care a reuşit să atace cu succes clubul consolidat de pe Wall Street, producând cea mai mare criză a pieţei bursiere.

 In Treatment- Sezonul 4

Drama premiată cu Emmy revine cu sezonul 4 şi cu noi cazuri pe care terapeuta Brooke Taylor încearcă să le vindece. În sezonul al treilea, acţiunea se produce în New York, unde trei noi pacienţi apelează la Dr. Brooke să îşi rezolve problemele. Protagonista empatizează cu pacienţii ei şi se implică în problemele globale, în timp ce se confruntă cu probleme şi în viaţa privată.