Stiri mondene

Câți bani a luat Carmen Tănase de pe urma serialului „Inimă de țigan”

Câți bani a laut Carmen Tănase de pe urma serialului „Inimă de țigan”
Carmen Tănase este una dintre cele mai apreciate actrițe de la noi din țară, iar cu rolul „Flăcăricăi” din „Inimă de Țigan” face furori chiar și astăzi.

Carmen Tănase este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi țară, talentul ei fiind recunoscut chiar și de Regele Mihai care a medaliat-o. Actrița joacă în continuare pe marile scene ale teatrului, însă în atenția publicului larg a venit în momentul în care s-a lansat telenovela „Inimă de Țigan”, telenovelă care a făcut furori ani la rând. Ba mai mult, multe filmulețe din serialul fenomen este pus acum pe Tik Tok, sunetul fiind folosit de sute de mii de utilizatori. 

Invitată în cadrul unui podcast, Carmen Tănase a vorbit cu drag despre perioada în care a jucat rolul Flăcăricăi și a menționat că în acea perioadă nu-și putea ieși din rol nici acasă, tocmai pentru a nu pierde șirul acțiunii. 

Întrebată la un moment dat, câți bani a făcut din serial, având în vedere că avea audiențe uriașe, Carmen Tănase nu a spus suma exactă, dar a menționat că a fost plătită bine. 

„Noi nu eram plătiţi în funcţie de audienţe, dar oricum eram plătiţi bine. Nu vreau să vorbesc despre chestiile astea. În televiziune plata e mult mai bună decât la teatru”, a spus Carmen Tănase. 

Carmen Tănase, despre preconcepția telenovelelor: „C e are dacă joci în telenovele? Oana Pelea a avut un foarte tare...” 

Telenovelele nu sunt văzute cu ochi buni de unele persoane și cred că actorii mari care aleg să joace în astfel de producții, își minimizează din farmec. Însă Carmen Tănase a abordat și acest subiect cu sinceritate și a explicat că nu este nimic greșit dacă un actor mare joacă în telenovele, ba din contră, producțiile devin mai interesante și clar, mai bune. Să nu uităm că în „Inimă de Țigan”, au jucat foarte mulți actori mari, printre care numărăm: Gheorghe Visu- State Potcovaru, Gheorghe Dinică care a jucat rolul unui bulibașă, Marin Morar și mulți alții. 

Câți bani a laut Carmen Tănase de pe urma serialului „Inimă de țigan”

„Ruxandra a fost mereu un fel de samsar așa, mereu a avut idei bune. Ruxandra a și creat actori. Toată lumea juca cu atâta drag. Dar e preconcepția asta pe care nu am înțeles-o niciodată. Sigur că sunt și telenovele proaste și cu subiecte subțiri. Dar până la urmă, depinde cum o faci, de la scenariu și până la cum interpretezi. Am auzit multe vorbe din astea: bă, dar de ce te duci să joci în telenovele? Dar ce are dacă joci în telenovele? Oana Pelea a avut un foarte tare: dar cine vrei să joace? Inginerii? Adică, nu tot actorii trebuie să joace?!”, a mai spus actrița.