Stiri

Când se închid magazinele astăzi, 1 mai, în București

Când se închid magazinele astăzi, 1 mai, în București
[Sursa foto: Facebook]
Cumpărăturile pentru ziua de Paşte se pot face pe ultima sută de metri şi astăzi, 1 mai. Toate magazinele vor fi deschise.

 Cei care nu au avut timp să meargă la cumpărături sau mai au nevoie de anumite produse, trebuie să ştie că magazinele au un program special sâmbătă, pe 1 mai. Marile lanţuri de magazine au anunţat orarul pentru această perioadă.

Până la ce oră funcţionează magazinele astăzi, 1 mai

 Marile lanţuri de magazine au anunţat că vor avea un program special în acest weekend, orar care a fost adaptat şi în funcţie de restricţiile impuse de autorităţi.

Astfel, la Auchan, programul de 1 mai va începe la ora 07:00 şi se va încheia la ora 18:00. Duminică, toate magazinele Auchan vor fi închise.

Când se închid magazinele astăzi, 1 mai, în București

 Intră aici pentru a afla cum lucrează băncile de 1 mai şi de Paşte.

 Lanţul de magazine Carrefour va lucra după acelaşi program ca Auchan, adică 07:00-18:00. Duminică şi luni, toate magazinele Carrefour vor fi închise. La Mega Image, unităţile comerciale se vor deschide sâmbătă la ora 06:00 şi se vor închide la ora 18:00, în Bucureşti. În alte oraşe, programul ar putea suferi modificări, din cauza ratei de incidenţă a cazurilor de Covid-19. În ziuda de Paşte, toate magazinele Mega Image vor fi închise, iar de luni se va lucra normal.

 Intră aici pentru a afla care este programul Metrorex şi STB de 1 mai şi de Paşte.

 Oamenii îşi pot face cumpărăturile sâmbătă la Lidl în intervalul orar 07:00-18:00, iar în duminica Paştelui şi luni, magazinele vor fi închise. Se va lucra normal de marţi, 4 mai. Magazinele Kaufland se vor deschide încă de la ora 06:00 sâmbătă, pe 1 mai şi se vor închide la ora 18:00. Duminică, toate magazinele Kaufland vor fi închise, iar de luni se va funcţiona începând cu ora 09:00. Magazinele Kaufland vor rămâne deschise până la ora 16:00 sau până la 17:00, în funcţie de fiecare supermarket.