Stiri

Când apare sezonul 6 al serialului Lucifer, produs de Netflix

Când apare sezonul 6 al serialului Lucifer, produs de Netflix
[Sursa foto: Facebook]
Fanii serialului Lucifer, produs de Netflix, aşteaptă cu sufletul la gură lansarea sezonului 6.

 Lucifer este unul dintre cele mai urmărite seriale din întreaga lume,  primul sezon fiind lansat în 2016, de Netflix. Acţiunea începe când Lucifer, plictisit să fie Lordul Infernului, se mută în Los Angeles, unde deschide un club de noapte. Acum, Lucifer a ajuns la sezonul cu numărul 6.

Când va apărea sezonul 6 din serialul produs de Netflix, Lucifer.

 Avem două veşti pentru fanii serialului Lucifer, una bună şi cealaltă rea.

Începem cu vestea bună, sezonul 6 a fost filmat deja şi a intrat în post-producţie. Vestea rea este însă că acesta va fi ultimul sezon al serialului produs de Netflix, aşa cum a anunţat scenaristul Chris Rafferty, într-o postare pe Twitter.

 A doua parte a sezonului 5 din Lucifer a fost lansată pe 28 mai 2021, aşa că fanii serialului nu au intrat încă în panică, mai ales că producătorii au anunţat că ultimul sezon este aproape gata. Sezonul 5 al TV-show-ului produs de Netflix va avea 10 episoade, dar nu a fost anunţată în mod oficial o dată pentru lansare. Nu se ştie încă nici dacă Netflix va lansa cele episoade deodată sau le va împărţi în două. Este cert însă că noul sezon nu se va vedea mai devreme de toamna acestui an. Este foarte posibil ca ultimul sezon să fie lansat chiar până la finalul anului.

 Lucifer Morningstar este interpretat în serial de Tom Ellis, iar distribuţia îi mai include pe Lauren German (Detective Chloe Decker), Kevin Alejandro (Detective Daniel "Dan" Espinoza), D. B. Woodside (Amenadiel), Lesley-Ann Brandt (Mazikeen), Rachael Harris (Dr. Linda Martin) şi pe Aimee Garcia (Ella Lopez). 

Când apare sezonul 6 al serialului Lucifer, produs de Netflix

 Serialul a fost filmat în mare parte în Vancouver, British Columbia, înainte ca producţia să fie relocată în întregime în Los Angeles, începând cu al treilea sezon.