Stiri

„365 Days” va avea parte de încă două continuări pe Netflix: „Vrem să continuăm povestea Laurei și a lui Massimo”

„365 Days” va avea parte de încă două continuări pe Netflix
„365 Days” va avea parte de încă două continuări pe Netflix
Filmul „365 Days” va avea parte de încă două continuări pe platforma Netflix.

Anul trecut, filmul „365 Days” a dominat topurile Netflix, fiind unul dintre cele mai vizionate. Pentru mai multe săptămâni la rând, drama erotică a ocupat prima poziție în topuri. Pelicula este proiectată după romanul cu aceași nume „365 DNI”, scris de Blanka Lipinska. La începutul acestei luni, am aflat că Michele Morrone și Anna-Maria Sieklucka se vor întoarce pe micile ecrane cu partea a doua. Fanii serialului „ 365 Days ” au parte de o surpriză neașteptată.

Mai exact, va exista și cel de-al treilea film, bazat tot pe romanele scrise de Blanka Lipinska.

„365 Days” va avea parte de încă două continuări pe Netflix
„365 Days” va avea parte de încă două continuări pe Netflix
 

Lucrăm constant cu Blanka Lipinska, autoarea trilogiei 365 Days, deoarece vrem să continuăm povestea Laurei și a lui Massimo pe micile ecrane. Călătoria lor va avea parte de multe suișuri și coborâșuri, iar pe parcursul ei, cele două personaje vor evolua și vor învăța mai multe unul despre celălalt ”, a declarat Kluskiewicz pentru Deadline.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de 365 DNI MOVIE (@365dniofficial)

Filmul „365 Days” a fost votat „Cel mai slab film al anului”

Filmul „ 365 Days ” a primit trofeul Zmeura de Aur, fiind considerat „Cel mai slab film lansat în 2020”. Scenele de violență și nuditate au fost aspru criticate de anumite persoane, spunând că nu au fost prea încântați de film. La vremea respectivă, a fost lansată și o petiție cu privire la eliminarea filmului de pe platforma Netflix.