Stiri

Când apare sezonul 11 al serialului The Walking Dead. Va fi ultimul!

Când apare sezonul 11 al serialului The Walking Dead. Va fi ultimul!
[Sursa foto: Facebook ]
Sezonul 11 al serialului The Walking Dead este aproape de a fi lansat. Acesta va fi ultimul sezon al producţiei americane.

 Serialul horror The Walking Dead a ajuns aproape de final. Producătorii au anunţat că sezonul 11 va fi ultimul. Oricum, mulţi se aşteptau ca serialul să nu mai continue după al zecelea sezon, din cauza audienţelor slabe.

Când apare sezonul 11, de final, al serialului The Walking Dead

 "Mai avem multe poveşti de spus în The Walking Dead, aşa că acest sfârşit va fi un început pentru mai multe poveşti şi personaje, feţe familiare şi locuri, voci noi şi noi mituri.

Acesta va fi un final de gală, care va duce la noi premiere. The Walking Dead trăieşte", a declarat Scott Gimple, chief content The Walking Dead.

 Foarte multe figuri cunoscute vor reapărea în noul sezon. Daryl (Norman Reedus), Carol (Melissa McBride), Ezekiel (Khary Payton), Negan (Jeffrey Dean Morgan), Rosita Espinosa (Christian Serratos), Father Gabriel Stokes (Seth Gilliam), Magna (Nadia Hilker), Lydia (Cassady McClincy) şi Yumiko (Eleanor Matsuura) sunt câteva dintre personajele care vor face parte şi din al 11-lea sezon. De asemenea, Lauren Ridloff şi Lauren Cohan vor reapărea în serial.

 "Mă simt ca acasă. Este atât de emoţionant! Simt că acesta este un serial special şi o familie specială. Sunt foarte fericită să fiu aici", a declarat Lauren Cohan, actriţa care o interpretează în serial pe Maggie.

Când apare sezonul 11 al serialului The Walking Dead. Va fi ultimul!

  Ultimul sezon al serialului va avea 24 de episoade, iar fanii nu vor trebui să mai aştepte mult.

Primul episod va avea premiera pe data de 22 august a acestui an, iar în fiecare săptămână va fi lansat câte un nou episod. Au fost stabilite datele însă doar pentru primele opt episoade. Se lucrează la post-producţie, aşa că nu se ştie încă dacă dupa primele opt episoade, celelalte vor fi oferite publicului tot la interval de o săptămână. Cert este că The Walking Dead revine în acest an şi mai avem de aşteptat mai puţin de trei luni.