Stiri

Când apare sezonul 3 al serialului The Boys, creat de platforma Amazon Prime

Când apare sezonul 3 al serialului The Boys, creat de platforma Amazon Prime
Amazon Prime a anunţat că serialul "The Boys" va continua cu al treilea sezon pe 19 iulie 2020, cu două luni înainte de lansarea celui de-al doilea.

 "The Boys" este unul dintre cele mai urmărite seriale de pe Amazon Prime. Acesta a fost creat după cartea de benzi desenate cu acelaşi nume, scrisă de Garth Ennis şi Darick Robertson, publicată iniţial de DC Comics. Serialul cu supereroi a ajuns la sezonul 3, care urmează să fie lansat.

Când apare al treilea sezon din "The Boys", pe Amazon Prime

 Acţiunea serialului se bazează în mare parte pe războiul dintre două grupuri de supereroi.

The Seven este o gaşcă ce abuzează de puterile membrilor săi, iar The Boys încearcă să oprească fărădelegile grupului corupt şi arogant. Al treilea sezon al serialului distribuit de Amazon se anunţă a fi exploziv, după ce al doilea sezon s-a încheiat cu moartea soţiei lui Billy Butcher, liderul grupului "The Boys". De cealaltă parte a taberei, Homelander este în căutarea unor noi recruţi, după ce Stormfort a fost ucis. 

Când apare sezonul 3 al serialului The Boys, creat de platforma Amazon Prime

 Karl Urban, Jack Quaid, Laz Alonso, Tomer Capon şi Karen Fukuhara sunt actorii care i-au interpretat pe membrii grupului The Boys, în timp ce Antony Starr, Erin Moriarty, Dominique McElligott, Chace Crawford, Jessie T. Usher şi Nathan Mitchell au format banda The Seven.

Când apare sezonul 3 al serialului The Boys, creat de platforma Amazon Prime

  Cei de la Amazon Prime nu au anunţat încă data la care va avea premiera sezonul 3, dar există indicii despre apariţia noului sezon. Primele două sezoane au fost lansate la un interval de 14 luni, iar dacă ne luăm după acest lucru, sezonul 3 ar urma să apară în luna decembrie a acestui an. Totuşi, trebuie să luăm în calcul şi întârzierile cauzate de pandemia de Covid-19. Filmările au început în luna februarie a acestui an şi vor continua până în luna septembrie, aşa că sunt şanse slabe să vedem noul sezon în 2021. Pentru al doilea sezon, post-producţia a durat zece luni, aşa că veştile nu sunt tocmai grozave. Cel mai devreme, sezonul 3 din "The Boys" va avea premiera în luna iulie a anului viitor.