Stiri

Când apare primul sezon al serialului Amazon The Lord of The Rings

Când apare primul sezon al serialului Amazon The Lord of The Rings
[Sursa foto: Facebook ]
Producţia serialului The Lord of The Rings este în plină desfăşurare, iar filmările au loc în Noua Zeelandă.

 The Lord of The Rings va fi cel mai scump serial produs vreodată. Amazon a cumpărat drepturile pentru Stăpânul Inelelor în luna noiembrie a anului 2017, pentru nu mai puţin de 270 de milioane de dolari şi a anunţat că va produce un serial cu cinci sezoane în care va investi un miliard de dolari.

Când apare primul sezon al serialului produs de Amazon, The Lord of The Rings

Când apare primul sezon al serialului Amazon The Lord of The Rings

 Filmările pentru primul sezon al serialului au început deja din luna martie a anului trecut, dar acestea au fost îngreunate din cauza pandemiei de coronavirus. După o amânare, producătorii au reluat munca în luna septembrie. Filmările au loc în Auckland, Noua Zeelandă, locul în care a fost produsă şi trilogia Stăpânul Inelelor. Doar primul sezon se pare că va costa undeva în jur de 450 de milioane de dolari, iar numai taxele pentru statul din Noua Zeelandă costă 160 de milioane.

Prin comparaţie, primul sezon din Game of Thrones a costat doar 80 de milioane.

  Serialul este bazat, la fel ca şi filmele, pe romanul scris J.R.R. Tolkien, The Lord of The Rings. Din câte se pare însă, acţiunea serialului se va petrece cu mult înainte de evenimentele din The Fellowship of The Ring. Trilogia Stăpânul Inelelor a avut un succes uriaş, primind numeroase premii şi având un succes financiar imens. “The Lord of the Rings: The Return of the King" a fost al doilea film din lume, după Titanic, care a produs peste un miliard de dolari.

 Iar fanii aşteaptă cu nerăbdare şi serialul. Cynthia Addai-Robinson, Maxim Baldry, Ian Blackburn, Kip Chapman, Anthony Crum, Maxine Cunliffe, Trystan Gravelle, Sir Lenny Henry, Thusitha Jayasundera, Fabian McCallum, Simon Merrells,​ Geoff Morrell, Peter Mullan, Lloyd Owen, Augustus Prew, Peter Tait, Alex Tarrant, Leon Wadham, Benjamin Walker şi Sara Zwangobani sunt actorii confirmaţi că vor face parte din distribuţie. Deocamdată, nu a fost făcut un anunţ oficial cu privire la data lansării primului sezon. Acesta ar trebui să fie gata până la finalul acestui an, sau cel mai târziu până în luna aprilie a anului viitor.