Stiri

Când apare filmul Jackass Forever, noul film al găștii nebune care a crescut ratingurile MTV în anii 2000

Când apare filmul Jackass Forever, noul film al găștii nebune care a crescut ratingurile MTV în anii 2000
[Sursa foto: Facebook ]
MTV pregăteşte lansarea unui nou film din seria "Jackass". "Jackass Forever" va apărea în acest an.

 Gaşca nebună care a făcut furori pe MTV în anii 2000 revine cu un nou film. "Jackass Forever" va avea premiera în acest an.

Când va avea premiera filmul "Jackass Forever"

 Al şaselea film al francizei "Jackass" va apărea în curând pe micile şi pe marile ecrane. După "Jackass: The Movie" (2002), "Jackass Number Two" (2006), "Jackass Presents: Mat Hoffman's Tribute to Evel Knievel" (2008), "Jackass 3D" (2010) şi "Jackass Presents: Bad Grandpa" (2013), gaşca nebună revine cu un nou film, "Jackass Forever".

Această producţie vine la opt ani după ultimul film.

 Ca de obicei, în distribuţie îi vom regăsi pe Johnny Knoxville, Steve-O, Chris Pontius, Dave England, Wee Man, Danger Ehren şi pe Preston Lacy. Acestora li se vor alătura alţi actori, precum Sean "Poopies" McInerney, Jasper Dolphin şi Zach Holmes. Absolut toţi actorii din precedentele filme vor apărea şi în acesta, mai puţin Ryan Dunn, care a decedat în 2011 şi Bam Margera, care a fost concediat la începutul acestui an. Margera nu a acceptat decizia şi a postat mai multe filmuleţe pe Instagram, în care plângea şi îi acuza pe cei de la Paramount că l-au forţat să ia antidepresive. A continuat şi a trecut la ameninţări cu moartea, iar regizorul Jeff Tremaine a obţinut un ordin de restricţie împotriva sa.

Când apare filmul Jackass Forever, noul film al găștii nebune care a crescut ratingurile MTV în anii 2000

 Eroii filmului au trecut peste acest scandal, iar filmările s-au încheiat de puţin timp. Până acum, premiera a fost amânată de trei ori. Filmul trebuia să fie iniţial lansat pe 5 martie anul acesta, dar din cauza pandemiei de coronavirus, data a fost amânată pentru 2 iulie. Producătorii nu au putut fi gata nici la această dată, iar premiera a fost din nou amânată pentru 3 septembrie. Filmul nu va apărea nici la începutul lunii septembrie, iar cei de la Paramount au anunţat în cele din urmă că "Jackass Forever" va avea premiera pe 22 octombrie.