Stiri

Documentarul "Amy Winehouse & Me: Dionne’s Story", difuzat în premieră pe 23 iulie

Documentarul
Documentarul "Amy Winehouse & Me: Dionne’s Story", difuzat în premieră pe 23 iulie [Sursa foto: Captură YouTube]
Începând cu 23 iulie, documentarul "Amy Winehouse & Me: Dionne’s Story" va putea fi urmărit vara aceasta pe MTV Internațional. Avem detalii în articol!

Documentarul Amy Winehouse & Me: Dionne’s Story debutează, în premieră internațională, pe 23 iulie, pe MTV International, în aproximativ 180 de țări, și pe Paramount+, în Australia, Canada și America de Sud, la finalul verii. Documentarul este o relatare extrem de personală, din perspectiva finei artistei, cântăreața Dionne Bromfield, și, totodată, un omagiu adus cântăreței Amy Winehouse. La zece ani de la tragica dispariție a artistei Amy Winehouse, documentarul urmărește relatările Dionnei Bromfield în timp ce dezvăluie pentru prima dată impactul pe care l-a avut moartea lui Amy asupra vieții ei. 

 

„Nu pot descrie efectul terapeutic pe care această călătorie a avut-o asupra mea. În sfârșit, pot merge înainte și pot deschide un nou capitol din cariera mea, știind că am confruntat amintiri îngropate de ani de zile(...) Sper că acest documentar reușește să o prezinte pe Amy mai mult decât ca pe o persoană care se lupta cu dependența și mai degrabă ca pe ființa extraordinară ce era”, a declarat Dionna Bromfield.

Kerry Taylor: „A avut un talent înnăscut, neșlefuit și o ingeniozitate muzicală”

„Un adevărat simbol, Amy Winehouse a avut un talent înnăscut, neșlefuit și o ingeniozitate muzicală care au inspirat artiști și fani din întreaga lume. (...) MTV i-a oferit o platformă globală de-a lungul carierei sale și sunt onorată că, alături de Dionne, putem să îi spunem incredibila poveste și să aducem în centrul atenției moștenirea pe care a lăsat-o și impactul pe care l-a avut asupra culturii muzicii.",  spune Kerry Taylor, EVP International MTV Entertainment Group.