Stiri mondene

Britney Spears continuă sa își șocheze fanii după incidentul bizar dintr-un restaurant

britney spears
Cum a apărut Britney Spears în fața fanilor  [Sursa foto: Instagram, Tmz ]
Britney Spears și-a uimit din nou fanii, după scandalul dintr-un restaurant din Los Angeles.

Britney Spears continuă să își îngrijoreze tot mai mult fanii. După ce a ieșit de sub tutela tatălui ei, tot mai multe persoane pun la îndoială sănătatea mintală a celebrei cântărețe, după ce mai multe postări misterioase de pe rețelele de socializare. Vedeta pop apare tot mai des dezbrăcată pe conturile ei sociale, în timp ce dansează, sau poartă mai multe ținute neașteptate.

Citește și: Britney Spears s-a pozat din nou goală pe Internet! Cântăreața și-a surprins fanii cu fotografii nud din propria baie

Ceea ce au mai observat fanii este că Britney se filmează mereu în propria locuință, semn că nu părăsește domiciliul. Tot mai multe persoane cred că aceste videoclipuri sunt postate ca un strigăt după ajutor, deoarece Britney Spears nu este în totalitate liberă, iar de data aceasta cel vizat ar fi chiar soțul ei, Sam Asghari, în vârstă de 28 de ani.

În urmă cu câteva zile, cântăreața în vârstă de 41 de ani și soțul ei au ieșit să ia cina într-un restaurant din Los Angeles.

Cei doi erau păziți de un bodyguard, care nu i-a scăpat din ochi. Britney Spears ar fi avut, conform martorilor, o „criză maniacală”. În momentul în care a fost recunoscută și a început să fie filmată de diferite persoane, vedeta a fost vizibil deranjată, a început să își acopere fața cu un meniu și a început să țipe. Scena l-a înfuriat pe soțul ei, care a părăsit imediat restaurantul, urmat ulterior și de soția lui și garda lor de corp, potrivit TMZ.

britney spears
Mesajul postat de Britney Spears după scandalul din restaurant [Sursa foto: Instagram ]

Ce mesaj a transmis Britney Spears, după scena din restaurant

Se pare că Britney Spears a oferit și primul răspuns cu privire la criza ei din public, însă este la fel de confuz precum reacția ei din restaurant. La o zi după ce videoclipurile cu celebra cântăreață au apărut pe internet, ea a postat o ilustrație a unei femei, care poartă o pereche de ochelari de soare, așezată la o masă mică, cu poșeta deasupra. Pe fotografie este scris următorul mesaj: „Mi-au spus că nu pot, de aceea am făcut-o!”.

Câteva ore mai târziu, Britney Spears a postat un videoclip cu ea dansând pe muzică, în timp ce arată degetul mijlociu către cameră.