Stiri mondene

Britney Spears, despre problemele de sănătate cu care se confruntă. De ce boală suferă artista. „Nu există leac, cu excepția lui Dumnezeu”

Britney Spears, despre problemele de sănătate cu care se confruntă
Britney Spears [Sursa foto: Instagram]
Britney Spears a fost diagnosticată cu o boală gravă, iar medicii i-au recunoscut că nu există leac pentru ea. Cu ce simptome se confruntă cântăreața?

Britney Spears este foarte activă pe rețelele sociale. Superstarul pop în vârstă de 40 de ani a dezvăluit pe Instagram că suferă de o leziune a nervilor care face ca anumite părți ale corpului ei să-i amorțească. Vedeta a vorbit într-unul dintre clipurile sale despre simptomele pe care le are și cum se luptă cu ele. Potrivit acesteia, totul ar fi început din anul 2019, iar acum are dureri, amețeli și usturimi zilnice.  

 Britney Spears, despre problemele de sănătate cu care se confruntă
Britney Spears[Sursa foto: Instagram]

Potrivit  Daily Mail, aceasta a scris pe rețelele sociale că pentru afecțiunea de care suferă,” nu există leac, cu excepția lui Dumnezeu”.

Citeste si: Britney Spears s-a pozat din nou goală pe Internet! Artista a provocat un val de reacții: „Sper că faci terapie și obții ajutorul de care ai nevoie”

„Dansez la timp acum, Victoria… da… leziuni nervoase pe partea dreaptă a corpului… nu există nici un leac în afară de Dumnezeu, cred”, a început ea în legendă, fără a explica exact cine este Victoria. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Channel 8 (@britneyspears)

Care sunt cauzele afecțiunii?

Britney Spears a explicat și cum se manifestă această boală, adăugând:  „Leziunile nervoase sunt cauzate uneori când nu primești suficient oxigen în creier… creierul tău se oprește literalmente… bla, bla, poveste veche… în acel loc nu am respirat când am fost acolo… leziunile nervoase provoacă părți ale corpului tău să amorțească.   Mă „împușcă” până la gât și partea care mă doare cel mai rău este tâmpla pe cap… mă ustură și este înfricoșător”.

Citeste si: Britney Spears, dezvăluiri dureroase într-un clip postat în online, dar pe care l-a șters: „M-am simțit ca și cum familia mea m-a aruncat”

 Britney Spears, despre problemele de sănătate cu care se confruntă
Britney Spears[Sursa foto: Instagram]

Britney Spears a fost eliberată de sub tutela tatălui său

Britney Spears  și-a recâștigat anul acesta libertatea după 13 ani în care s-a aflat sub o tutelă care controla modul în care își cheltuia banii, spectacole și medicamentele. Viața artistei era condusă de tatăl ei, Jamie Spears, care ar fi împiedicat-o „ să se poată vedea cu cineva sau să spună ceva ”,