Stiri mondene

Britney Spears a rămas sub tutela tatălui ei! Un judecător i-a respins cererea

Britney Spears a rămas ub tutela tatălui ei! Un judecător i-a respins cererea
Britney Spears nu a fost scoasă de sub tutela tatălui ei. Artista a depus o cerere prin care le-a spus judecătorilor că tutela sa este abuzivă.

Britney Spears s-a retras din muzică în 2018, însă de 13 de ani se află sub tutela tatălui ei despre care artista spune că i-a controlat viața. Astfel, srtista a depus o cerere pentru a-l înlătura pe tatăl ei din rolul de co-tutore al averii ei, însă cererea sa a fost respinsă de judecători. 

Britney Spears l-a denunțat pe tatăl ei pentru a pune capăt „tutelei” abuzive și pentru controlul exercitat asupra vieții sale. Artista a mai spus că acest aranjament presupune ca ea să flolosească metode contraceptivee și nu are voie să se mai căsătorească. Astfel, și tatăl ei, Jamie Spears, a depus o solicitare prin care le cere avocaților să ancheteze acuațiile făcute de artistă și să „investigheze veridicitatea acuzaţiilor şi afirmaţiilor făcute de doamna Spears”. Mai mult, tatăl artistei a negat vehement acuzațiile făcute de fiica sa, spunând că este îngrijorat de managementul şi îngrijirea fiicei lui şi că Montgomery „nu reprezintă dorinţele ei”. El a adăugat că Montgomery este unicul tutore care a controlat, de la numirea ei, deciziile legate de viaţa personală a cântăreţei şi tratamentul ei medical.

Nici avocații artistei și nici tatăl ei nu au comentat decizia judecătorilor.

Britney Speră ca tutela tatălui ei să nu-i afecteze mariajul. Artista ar vrea să mai facă copii 

Britney Spears a mai spus în fața judecătorilor, în timpul audierii sale, că și-ar mai dori să devină mamă, chiar de mai multe ori. Artista speră ca tutela pe care tatăl ei o are asupra sa, să nu-i afecteze această dorință.   

Britney Spears a rămas sub tutela tatălui ei! Un judecător i-a respins cererea

Astfel, Jodi Montgomery a spus că mariajul și familia artistei nu vor fi afectate de tutela tatălui. 

„Alegerea lui Britney de a se căsători și de a întemeia o familie nu a fost niciodată afectată de tutelă, în timp ce doamna Montgomery a fost tutora  acestei persoane", se arată într-o declarație, potrivit People.