Stiri mondene

Britney Spears a răbufnit și spune că nu mai vrea ca tatăl ei să-i fie tutore: „Sunt traumatuzată! Îmi vreau viața înapoi”

 Britney Spears a răbufnit și spune că nu mai vrea ca tatăl ei să-i fie tutore: „Sunt traumatuzată! Îmi vreau viața înapoi”
Britney Spears a fost audiată din nou la un tribunal din Los Angeles și a făcut acuzații grave la adresa tatălui său. Artista spune că este traumatizată.

Britney Spears se află de mai bine de 13 ani sub tutela tatălui și a avocatului său. Vedeta a intrat sub tutela tatălui său ca urmare a stării sale de sănătate mintale precare.

Artista nu poate avea control asupra vieții personale și profesionale din 2008, motiv pentru care la ultima audiere a izbucnit. Cu toate că mesajele pe care le posta pe rețelele de socializare transmiteau faptul că se simte bine, artista a dezvăluit acum, că de fapt, acele mesaje au fost postate într-o perioadă în care nu voia să accepte ce i se întâmplă.

Briteny Spears a spus în fața instanței că ceea ce i se întâmplă este un conservatorism „abuziv” care ar trebui să înceteze.

„Sunt traumatizată. Îmi vreau viața înapoi. Îmi doresc ca acest conservatorism să se încheie fără a fi evaluată. Merit să am viața mea, am lucrat toată viața. Merit o pauză de doi-trei ani”, a declarat Britney Spears la audierea ce a avut loc la un tribunal din Los Angeles.

Britney Spears a răbufnit și spune că nu mai vrea ca tatăl ei să-i fie tutore: „Sunt traumatuzată! Îmi vreau viața înapoi”

Artista a mai declarat că ar vrea să se căsătorească cu actualul său iubit și ar vrea un copil alături de el, dar nici această dorință nu îi poate fi îndeplinită. Britney Spears nu poate renunța la dispozitivul contraceptiv intrauterin ce o împiedică să rămână însărcinată. Vedeta a mărturisit, de asemenea, că a fost forțată să ia litiu- un medicament administrat pentru tulburările bipolare, ulterior simțind o amețeală similară beției, ce o împiedica să poarte o conversație.

„Acest conservatorism îmi face mai mult rău decât bine”, a mai spus Britney, potrivit BBC.

La final, Curtea nu a precizat care este sentința. 

Justin Timberlake, Mariah Carey, Sarah Jessica Parker şi Cher, mesaje de susţinere pentru Britney Spears 

După ce Britney Spears a ales să vorbească despre tutela sub care este ținută, mai mulți artiști din breasla sa și-au arătat compasiunea față de ea. Cântăreaţa americană  a cerut judecătorului  să pună capăt tutelei „abuzive” şi a denunţat controlul tatălui ei asupra vieţii sale. Justin Timberlake, Mariah Carey, Sarah Jessica Parker, Cher, Brandy şi Rose McGowan se numără între vedetele care au transmis mesaje de susţinere pentru Britney Spears.  

Britney Spears a răbufnit și spune că nu mai vrea ca tatăl ei să-i fie tutore: „Sunt traumatuzată! Îmi vreau viața înapoi”

„După ce am văzut azi, toţi ar trebui să o susţinem pe Britney acum. Indiferent de trecutul nostru, bun şi rău, şi de cât de mult a trecut de atunci... ce i se întâmplă nu este corect. Nicio femeie nu trebuie să fie împiedicată să ia decizii legat de propriul corp”, a scris Justin Timberlake pe rețelele online.

Vorbind în numele lui şi al soţiei, Jessica Biel, cântăreţul şi actorul a mai spus: „Jess şi cu mine trasmitem dragostea noastră şi sprijinul absolut lui Britney în acest moment. Sperăm că tribunalele şi familia ei vor acţiona corect şi o vor lăsa să trăiască aşa cum vrea”.

„Britney Spears are toate motivele să fie furioasă. Cum te-ai simţi dacă viaţa ţi-ar fi furată, disecată, batjocorită? Mă rog să poată să îşi trăiască viaţa după propriile reguli. Încetaţi să mai controlaţi femeile! Continuă să lupţi, suntem cu tine”, a scris și Rose McGowan. 

„Te iubim, Britney, fii puternică”, a notat Mariah Carey.