Stiri mondene

Britney Spears, supărată pe paparazzi! „Ştiu că nu am un corp perfect, dar...”

Britney Spears, supărată pe paparazzi! „Ştiu că nu am un corp perfect, dar...”
Britney Spears a ripostat cu privire la fotografiile care au apărut în spațiul online recent. Ce spune artista despre ipostazele în care a fost surprinsă.

Britney Spears a revenit în atenția publicului zilele acestea după ce a participat la o nouă audiere pentru tutela sa. Artista le-a spus judecătorilor că nu mai vrea să mai fie sub tutela tatălui și al avocatuluui ei și că ar vrea să aibă control asupra vieții sale.

Recent, vedeta de 39 de ani a fost fotografiată din nou de paparazzi, motiv de supărare pentru artista care oricum nu era într-o stare foarte bună. Astfel, pe rețelele de socializare, a postat un video pe pagina ei de Instagram, în care se plânge nu doar de prezenţa fotografilor în jurul ei, ci şi de faptul că pozele făcute de aceştia nu sunt delor flatante şi nici, spune ea, reale.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

„Îmi distorsionează corpul şi se joacă cu imaginea mea şi este penibil. Ştiu că nu am un corp perfect, dar cu siguranţă nu arăt aşa cum mă pozează ei. E lipsă de politeţe şi răutate. Aşa că nu mă mai pozaţi şi nu mai editaţi pozele până în punctul în care este jignitor pentru mine”, spune Britney Spears în clipul ei.