Stiri mondene

Bogdan Medvedi a răspuns provocării „Do Or Drink” a lui Mihai Hînda. Cum s-a descurcat

Bogdan Medvedi a răspuns provocării Do Or Drink a lui Mihai Hînda. Cum s-a descurcat
Bogdan Medvedi a spus „da” provocării lui Mihai Hînda și a venit la „Do or Drink”. Cum s-a descurcat artistul în fața provocărilor lui Mihai?!

Bogdan Medevedi, fostul component al trupei Maxim, a acceptat provocarea lui Mihai Hînda de a veni la „Do or Drink” și a răspuns cu sinceritate celor mai intersante întrebări. Artistul nu s-a ferit să spună cum a trecut-o pe iubita sa în telefon, i-a clasificat pe cei trei membri ai trupei Maxim, însă nici Mihai nu a fost ferit de provocări.

Bogdan Medvedi a răspuns provocării Do Or Drink a lui Mihai Hînda. Cum s-a descurcat

Mihai Hînda a fost nevoit să spună ce alt hit mai știe de la trupa Maxim în afară de celebrul „Sărutări Criminale” și a făcut față cu brio acestei provocări. A doua provocare dedicată lui Mihai Hînda a fost legată de limba rusă. Bogdan a spus o frază în rusă, iar Mihai a fost nevoit să ghicească ce a spus. Dacă s-a descurcat sau nu, veți putea vedea pe YouTube-ul nostru, Radio Impuls România.

Cum și-a clasificat Bogdan Medvedi colegii din trupa Maxim?! Mai ține legătura cu ei?!

Una dintre provocările la care a fost supus Bogdan Medvedi a fost să-i clasifice pe cei trei colegi ai săi din trupa Maxim. Pe lângă asta, artistul a dezvăluit și care este relația lui cu ei în această perioadă.

Bogdan Medvedi a răspuns provocării Do Or Drink a lui Mihai Hînda. Cum s-a descurcat

„Noi mai ținem legătura. Nu ca înainte, acum ne mai sunăm periodic să vedem cine, ce mai face, de ziua fiecăruia, de Paște de Crăciun”, a spus Bogdan Medvedi despre colegii săi din trupa Maxim pe care i-a clasificat aşa: Marcus, Gabriel și Alexandru. Cu toate că a răspuns provocării, a ales să și bea un shot.