Stiri mondene

Invitatul de 12 | Povestea numelui lui Bogdan Medvedi

Bogdan Medvedi la Invitatul de 12
Bogdan Medvedi a fost invitatul lui Cosmin Cernat în emisiunea „Invitatul de 12” și a acceptat să vorbească despre copilăria și cariera sa.

Despre Bogdan Medvedi se știu foarte puține lucruri, deși activează în industria muzicală de ceva vreme. Artistul în vârstă de 27 de ani a acceptat să vorbească deschis despre el în emisiunea lui Cosmin Cernat și au ieșit la iveală informații despre copilăria lui Bogdan, pasiuni, dar și povețe pe care le-a învățat de-a lungul timpului. 

Bogdan a început prin a explica semnificația numelui său.

„Medvedi este un nume rusesc. Medvedi înseamnă „urs”. În momentul în care m-am mutat în România toți colegii au văzut și toți ceolgii au început să citească exact cum se scrie și am încercat să le explic o dată, de două ori, și apoi, am zis „bine”. Și Medvedi este bine și în rusă, doar că este la plural”, a spus Bogdan Medvedi. 

Cum era Bogdan Medvedi copil? 

Artistul spune că nu a fost un copil problematic, ba din contră, era foarte liniștit și rar mai făcea câte o boacănă. 

Bogdan Medvedi la Invitatul de 12

„Când eram mic eram un copil cuminte, cu foarte mult bun-simț și îmi plăcea să fiu la locul meu. Mai făceam și câte o năzbâtie, dar nu eram copilul problemă. Eu sunt o persoană care caută mereu calea cea bună și mereu prefer să iert și să merg mai departe. Nu sunt o persoană care să țină amintiri negative. Câteodată nu-mi iese, dar încerc să fac asta cât mai mult”, a spus Bogdan Medvedi în emisiunea „Invitatul de 12”

Bogdan Medvedi are fix trei prieteni buni și spune că a fost educat încă de la o vârstă fragedă să nu spună „prieten” oricui.

„Prietenul este ceva foarte profund și prietenii în viață sunt foarte puțini. Am trei prieteni: Bogdan, Vlad și Daniel, cu care am o legătură strânsă de vreo 14 ani”