Stiri mondene

Scularea! Bogdan Medvedi, despre colaborarea cu Nicole Cherry: „M-am gândit la Nicole Cherry din prima”

Țibulcă, Bogdan Medvedi și Orlando
Țibulcă, Bogdan Medvedi și Orlando [Sursa foto: arhiva]
Bogdan Medvedi a fost invitat în cadrul Matinalului „Scularea” și a vorbit despre proiectele sale muzicale aflate în desfășurare.

Bogdan Medvedi este cunoscut de pe vremea când era membru al trupei „Maxim” și făcea furori la concerte cu melodia „Sărutări criminale”. De atunci, Bogdan Medvedi a trecut printr-o serie de transformări și pe lângă faptul că este interpret de muzică ușoară, de ceva vreme este și compozitor. Bogdan a compus foarte multe piese pe care deocamdată le ține ascunse, dar promite că o să ne surprindă într-un mod plăcut. 

Țibulcă, Bogdan Medvedi și Orlando
Țibulcă, Bogdan Medvedi și Orlando[Sursa foto: arhiva]

Cea mai nouă melodie pe care Bogdan a compus-o este cea pe care o cântă alături de Nicole Cherry „Atât de aproape”, colaborare despre care a vorbit și în cadrul Matinalului „Scularea!” 

Bogdan Medvedi, despre „Atât de aproape”: „Tot scriam și nu eram mulțumit de continuare”

Bogdan Medvedi a lucrat vreme de câteva luni la piesa care a cucerit publicul și spune că are trei sau patru variante ale piesei, asta pentru că niciodată nu era mulțumit de continuare. 

Bogdan Medvedi
Bogdan Medvedi[Sursa foto: arhiva]

„Piesa a fost scrisă pe la finalul lui iulie, de fapt a fost un demo, o strofă și un refren. Am ascultat-o cu producătorii. Eram toți încântați și imediat a doua zi am venit eu la studio și am zis eu că piesa ar fi mișto că fie feat, adică o văd cu o voce de fată. Am stabilit de comun acord că e bine să fie feat.

M-au întrebat ei la cine m-am gândit, eu am zis Nicole Cherry din prima. Ei au fost foarte încântați, au sunat-o, a venit și a tras un demo, i-a plăcut și ei foarte mult piesa și de acolo a început să se lege.
După care a urmat o perioadă de o lună în care am tot încercat să scriu continuarea piesei și cred că am vreo trei/ patru variante la piesa asta. Tot scriam și nu eram mulțumit de continuare. Și mă trezeam și nu aveam liniște pentru că eu simțeam că asta este piesa pe care eu vreau să o lansez”, a spus Bogdan Medvedi.