Stiri mondene

Bill Gates și Melinda French au divorțat oficial

Bill Gates și Melinda French au divorțat oficial
La 3 luni după ce au anunțat despărțirea, Bill Gates și Melinda French au divorțat oficial.

După 27 de ani de căsnicie, Bill Gates și Melinda French au divorțat oficial! Potrivit documentelor instanței, judecătorii au considerat că împărțirea proprietăților, la care au căzut de acord ce doi, este ”corectă”. Deși niciuna dintre părți nu va primi pensie alimentară, Melinda French nu își va schimba numele de familie și că, respectând termenii „contractului de separare”, în esență, acordul pe care Bill Gates și Melinda French l-au făcut verbal atunci când au luat decizia de divorț. 

„Această căsătorie este ruptă în mod iremediabil”, se arată în dosare.

Bill Gates și Melinda French au divorțat oficial

Bill Gates și Melinda French au făcut anunțul separării pe Twitter

Anunțul despărțirii a fost făcut în urmă cu trei luni pe conturile lor de Twitter. Ulterior, au apărut numeroase zvonuri cu privire la o aventură pe care Bill Gates ar fi avut-o cu o angajată. 

„După multă cugetare și multă muncă la relația noastră, am luat decizia de a încheia căsnicia. În ultimii 27 de ani am crescut trei copii incredibili și a costruit o fundație care fucționează în toată lumea pentru a ajuta oamenii să aibă vieți sănătoase și productive. Amem în continuare aceeași misiune și o să continuăm să muncim împreună în cadrul fundației, dar nu credem că putem să mai evoluăm împreună ca și cuplu în următoarea etapă a vieții noastre”, a scris Melinda Gates într-un tweet pe care l-a redistribuit și Bill Gates.