Stiri mondene

Bill Gates și soția sa divorțează după 27 de ani de căsnicie. El are o avere de 145 de miliarde de dolari

Bill Gates și soția sa divorțează după 27 de ani de căsnicie
Bill Gates și soția sa, Mellina, au anunțat că își încheie mariajul după 27 de ani de căsnicie în urma căruia au rezultat trei copii.

Bill Gates și Melinda au anunțat printr-o postare pe Twitter că au de gând să pună capăt mariajului lor după 27 de ani de căsnicie.

„După multă gândire şi multă muncă în relaţia noastră, am luat decizia de a pune capăt căsătoriei. Nu mai credem că putem creşte împreună ca un cuplu în următoarea fază a vieţii noastre. Cerem spaţiu şi intimitate pentru familia noastră, pe măsură ce începem să navigăm în această nouă viaţă”, au afirmat cei doi filantropi într-o declaraţie postată pe contul de Twitter al lui Bill Gates. Cei doi filantropi au mai anunțat că vor continua să colaboreze în cadrul fundaţiei lor, Fundaţia Bill şi Melinda Gates, care are drept misiune combaterea sărăciei şi a bolilor în lume. 

Bill Gates și Mellinda Gates au trei copii împreună 

În urma mariajului lor au rezultat trei copii despre care cei doi spun că sunt foarte mulțumiți. 

„În ultimii 27 de ani am crescut trei copii incredibili şi am construit o fundaţie ce funcţionează în întreaga lume pentru a permite tuturor oamenilor să ducă o viaţă sănătoasă şi productivă. Continuăm să împărtăşim credinţa în această misiune şi vom continua să lucrăm împreună în cadrul fundaţiilor, dar nu mai credem că putem creşte împreună ca un cuplu în următoarea fază a vieţii noastre”, au mai declarat cei doi. 

Bill Gates este unul dintre cei mai bogați oameni din lume, cu o avere estimată de Bloomberg la 146 de miliarde de dolari. Afaceristul și soția sa nu au semnat un contract prenupțial, astfel că nu se știe momentan cum vor împărți cei doi averea. Însă dacă stăm să facem o comparație, în momentul în care șeful Amazon Jeff Bezos i-a cedat soției sale 35,7 miliarde  de dolari în acțiuni la compania de comerț online, ea devenind astfel una dintre cele mai bogate femei din lume.