Stiri mondene

Beyonce pregătește un nou album de studio - „Renaissance”

Beyonce pregătește un nou album de studio - „Renaissance”
Beyonce pregătește un nou album de studio - „Renaissance” [Sursa foto: Instagram]
Beyonce și-a anunțat fanii că va lansat un nou album de studio, intitulat „Renaissance”.

Lunga așteptare pentru un nou proiect marca Beyonce pare că se va încheia în curând! După aproximativ șase ani de la "Lemonade", Beyonce le prezintă fanilor cel de-al șaptelea album din carieră. Intitulat "Renaissence", discul conține 16 melodii și urmează să fie lansat pe 29 iulie. Cântăreața promovează materialul muzical drept „Act One” și pare că va fi continuat de un al doilea album. Site-urile de streaming Spotify şi Apple au postat mesaje similare. 

Beyonce pregătește un nou album de studio - „Renaissance”
Beyonce pregătește un nou album de studio - „Renaissance”

Citeste si: Beyonce, cel mai premiat artist din istorie la Premiile Grammy. Lista completă a câștigătorilor

Beyonce, album nou de studio

Fanii artistei au anticipat aceasta veste de la artista laureata cu Grammy dupa ce saptamâna trecuta, cântăreața și-a șters fotografia de profil de pe rețelele sociale.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de TIDAL (@tidal)

În cadrul unui interviu oferit anul trecut, Beyonce a dat un teaser despre acest nou album, atunci când a declarat: „Cu toată izolarea și nedreptatea din ultimul an, cred că suntem cu toții pregătiți să evadăm, să călătorim, să iubim și să râdem din nou. Simt o renaștere în curs de dezvoltare și vreau să fiu parte din cultivarea acestei evadări, în orice formă posibilă.”

Citeste si: Beyonce a lansat un video-tribut! Artista a cântat în onoarea unei fetițe care a murit din cauza unei tumori pe creier

Deși nu a mai lansat un album solo din 2016, Beyonce a colaborat cu JAY-Z în 2018 pentru "Everything Is Love". În 2019, Beyonce a lansat materialul "The Lion King: The Gift", coloana sonoră a filmului "The Lion King". În 2020, a lansat single-ul „ Black Parade”, iar anul trecut a contribuit cu piesa „Be Alive” la filmul "King Richard".